Onze Refurbished Bakken

Aanbod Circulaire Afvalbakken 

Geef gebruikte bakken een tweede leven! Dit zijn onze Afvalbakken die gebruikt zijn, teruggenomen en weer vernieuwd. Deze afvalbakken zijn in perfecte staat en helpen om het milieu nog minder te belasten door slim hergebruik. Een circulaire aankoop dus! Met een refurbished bak bespaar je zo’n 20% op de nieuwprijs van een Afvalbak. Draag bij aan een mooiere planeet en bespaar eenvoudig geld!

Refurbished Revolution Actie 

Om het circulair afnemen van de afvalbakken te stimuleren biedt de Afvalbak een additionele 35% korting op de Original serie, en dat op de standaard 20% die je ontvangt wanneer je een circulaire refurbished afvalbak koopt! Daarnaast heb je recht op een bedenktijd van één maand. Op = Op. Waarop wachten?

Refurbished Afvalbakken

Original-1

Meer informatie

Original-3

Meer informatie

Original-4

Meer informatie

Vrijblijvende proefplaatsing

Wat is de ideale afvalbak voor je organisatie? Daar kom je pas echt achter als je in gebruik hebt genomen. Daarom kan altijd eerst een pilot inplannen om te achterhalen wat bij jou past. Je kunt de bakken ook bekijken bij Royal Ahrend in Amsterdam en Sint-Oedenrode. Vraag direct een proefplaatsing aan.

Proefplaatsing aanvragen
proef test met afval scheiden

Advies op maat?

Benieuwd wat wij kunnen doen om je te helpen met een oplossing op maat? Voor meer informatie, advies of een pilot op maat kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

Offerte aanvragenContact