Specificaties

 • Afmeting: B 320 x D 320 x H 740 mm.
 • Body kleuren: RAL 9016 wit / RAL 9005 zwart
 • Hoed kleuren: RAL 9016 wit Bamboo / RAL 9005 zwart Bamboo
 • Cilinder: 240 mm. doorsnee
 • 1.5 mm gepoedercoat staal
 • Totale capaciteit: 1 x 65 liter
 • 20 mm geperst bamboe (hoed)
 • Leeg gewicht 10 kg
 • ISO 9001 – 14001 gecertificeerd
 • Dutch Design
 • Made in Holland

Bij aankoop ontvang je een stickerpakket bestaande uit: Rest – Papier – Pmd – Gft – Cups stickers. Laat het ons graag voor levering weten als je deze stickers in het Engels zou willen ontvangen.

De magneetstickers aan de voorzijde van de bak zijn exclusief dit pakket en dienen apart bijbesteld te worden.

Circular 1 (65L) – Refurbished

De Circular-1 is de voordelige design Afvalbak voor organisaties die afval willen scheiden. De bak kenmerkt zich door een rechthoekig, no-nonsense design, waardoor hij gemakkelijk aan andere Circular afvalbakken te koppelen is. De Circular-1 heeft een oersterke constructie en hoogwaardige uitstraling, maar is toch verrassend voordelig geprijsd. Daarnaast kan de Circular-1 geheel aan jouw behoeften worden aangepast wegens het modulaire ontwerp. Volledig circulair en duurzaam. De accessoires (te zien op de productfoto) dienen apart bijbesteld te worden.

264,00 (excl 21% BTW)

Wissen

Essentiële accessoires

Korting per hoeveelheid
0 - 3 4 - 9 10 - 14 15 - 20
- 258,72 256,08 250,80
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
ISO 9001 certificaat
fsc forest keurmerk
mvo nederland logo
certificaten afvalbak kantoor
circular iq nederland logo keurmerk
just diggit donatie bedrijven

Advies op maat?

Heb je nog vragen? Vraag een offerte aan of neem direct contact op met Philip!

Vraag offerte aanMail Philip

Gerelateerde producten

Vragen of advies op maat?

Neem direct contact op met Remco of vraag een offerte aan.

 • Advies op maat
 • Snel een offerte aanvragen
 • Meer informatie over de pilot
De-Afvalbak-Contact-Remco
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Vele bedrijven gingen u voor

Andere suggesties…