circulair-duurzaam-afvalscheidingjustdiggit-duurzaam-afvalscheidingmvo-nederland-duurzaam-afvalscheiding

De Afvalbak Circular-2: de duurzame duo afvalbak voor je bedrijf

De Circular-2 afvalbak koppelt vooruitstrevende looks aan ongekende duurzaamheid. Het minimalistische design is Dutch Design zoals je dat van De Afvalbak gewend bent, en past perfect in elke omgeving. Duurzame materialen zorgen voor een robuuste constructie en een hoogwaardige uitstraling, waardoor de prullenbak ideaal is voor de openbare ruimte en bedrijven. De bak kan in alle kleuren geleverd worden, maar is met zijn circulaire paspoort hoe dan ook groen. Alsof dat nog niet veelzijdig genoeg is, is de Circular-2 in drie groottes leverbaar, en kan hij eenvoudig aan andere Circular bakken worden gekoppeld. En dat alles voor een verrassend voordelige prijs!

Afvalbak met twee vakken voor efficiënt afval scheiden

Met de Circular-2 is afval scheiden op kantoor of in de openbare ruimte een fluitje van een cent. De afvalbak heeft twee afvalscheidingsbakken waarmee twee afvalstromen gescheiden kunnen worden. Eén van de bakken is meestal gereserveerd voor restafval, in de andere kun je plastic, papier, of gft inzamelen. Dankzij slimme signing is het voor gebruikers in één oogopslag duidelijk voor welke afvalstroom een afvalscheidingsbak bedoeld is. Je kunt de bordjes zelf boven en onder in de hoed klikken. Als je de bak midden in een gang of hal neerzet, kun je ze zo draaien, dat ze aan beide kanten goed te lezen zijn.

Modulaire duo afvalbak

De Circular lijn is een stuk hoekiger dan onze andere productlijnen. Dit resulteert niet alleen in een strakke vorm, maar is ook functioneel. Dankzij de hoekige vorm kan de Circular-2 namelijk aan andere Circular bakken gekoppeld worden. Gescheiden afvalbakken kunnen modulair worden uitgebreid met een speciale magneetset, en staan zo altijd netjes en op de juiste afstand van elkaar.

Circular-2 medium, large of extra large?

De Circular-2 is te bestellen in drie maten. Jij beslist welke capaciteit vereist is voor jouw locatie. De Circular-2 medium heeft een subtiel formaat en is met een inhoud van twee maal 38 liter de ideale afvalscheidingsbak voor kleinere kantoren en bedrijven. De Circular-2 large, een afvalbak met een capaciteit van 2 x 65 liter, is perfect om afval te scheiden in grotere bedrijven en openbare ruimtes. De extra large versie is een afvalbak met meer dan 100 liter per bak, en is speciaal bedoeld voor plekken met grote bezoekersaantallen, zoals luchthavens en treinstations.

Stel zelf je duurzame afvalemmer samen

Je kunt de Circular-2 voor een groot deel zelf samenstellen. Kies voor een stalen of een bamboe hoed, en bestel hem in de kleur die aansluit bij je organisatie. De prullenbak wordt standaard geleverd in zwart of wit, maar is in elke kleur te bestellen. Bekijk snel welke handige opties je nog meer kunt toevoegen. Zoek je een afvalbak met minder of juist meer gescheiden afvalbakken? Bekijk dan de Circular-1 afvalbak met een vak, de Circular-3 met drie vakken en de Circular-4 met vier vakken.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Body kleuren: RAL 9005 zwart / RAL 9016 wit
  • Hoed: Stalen- of bamboe hoed1.5 mm gepoedercoat staal
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Een handgemaakt product uit de EU
  • Beschikbaar in Medium, Large en Extra Large
Offerte aanvragenBestel direct
Voordelen-afval-scheiden-kantoor

Medium

Afmeting: B 520 x D 270 x H 640 mm
Totale capaciteit: 76 L
Tubes: 2 x 38 L
Leeg gewicht: 15 kg

Large

Afmeting: B 620 x D 320 x H 740 mm
Totale capaciteit: 130 L
Tubes: 2 x 65 L
Leeg gewicht: 17 kg

Extra Large

Afmeting: B 720  x D 370 x H 870 mm
Totale capaciteit: 208 L
Tubes: 2 x 104 L
Leeg gewicht: 18 kg

Vragen of advies op maat?

Neem direct contact op met Remco of vraag een offerte aan.

  • Advies op maat
  • Snel een offerte aanvragen
  • Meer informatie over de pilot
De-Afvalbak-Contact-Remco
Vraag offerte aanMail Remco
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Bekijk alle producten

Vergelijk onze bakken!

Ga terug naar de overzichtspagina om al onze producten te bekijken.

Productoverzicht