circulair-duurzaam-afvalscheidingjustdiggit-duurzaam-afvalscheidingmvo-nederland-duurzaam-afvalscheiding

De Afvalbak Circular-3: de duurzame trio afvalbak voor bedrijven

De Circular-3 afvalbak is een duurzame afvalbak met een vooruitstrevend design. Het strakke ontwerp is een prachtig staaltje Dutch Design dat in elke omgeving tot zijn recht komt. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft de bak een hoogwaardige uitstraling en een oersterke constructie die geschikt is voor intensief gebruik. De bak is leverbaar in alle kleuren, maar is met zijn circulaire paspoort groen van binnen. Daarnaast is hij zeer gunstig geprijsd en leverbaar in drie maten. Dit alles maakt de Circular-3 een van de voordeligste en meest veelzijdige afvalbakken voor de zakelijke markt!

Drie afvalbakken scheiden je afval efficiënt

De Circular-3 is gemaakt om afvalstromen te scheiden bij de bron. Drie afvalbakken scheiden op jouw kantoor of bedrijf gemakkelijk het restafval, papier, gft of plastic. Dankzij heldere signing die je zelf kunt aanbrengen, is het voor gebruikers meteen duidelijk welke soort afval ze in welke bak kwijt kunnen. Wanneer je de bak midden in een gang of hal plaatst, kun je de signing zo draaien, dat die aan beide kanten te lezen is.

Modulaire afvalbak met drie vakken

De Circular lijn heeft vergeleken met onze andere series een hoekiger design. Deze strakke vorm is niet alleen prettig voor de ogen, maar ook nog eens functioneel. De hoekige vorm maakt het namelijk mogelijk om verschillende Circular bakken aan elkaar te koppelen. Dit doe je eenvoudig met een speciale magneetset, die zorgt dat gescheiden afvalbakken altijd netjes en op de juiste afstand van elkaar staan. Alle bakken van de Circular serie kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Dit betekent dat je een Circular-3 kunt koppelen aan een andere Circular-3, maar bijvoorbeeld ook aan een Circular-1 of een Circular-4. Dit modulaire principe zie je ook terug in onze succesvolle Modular serie.

Kies je een Circular-3 in medium, large of extra large?

De Circular-3 is in verschillende groottes leverbaar, zodat je hem kunt afstemmen op de locatie waar je hem plaatst. De Circular-3 medium is subtiel van formaat en heeft een inhoud van 3 x 38 liter, wat genoeg is voor een gemiddeld bedrijf of kantoor.  De Circular-3 large, met een capaciteit van 65 liter per afvalscheidingsbak, is perfect om in grotere bedrijven en openbare ruimtes te plaatsen. De extra large Circular-3, met een capaciteit van 3 x 104 liter is speciaal gemaakt voor ruimtes met grote bezoekersaantallen, zoals stations en luchthavens.

Stel zelf je duurzame afvalscheidingsbak samen

De Circular-3 kan voor een groot deel zelf worden samengesteld. Zo kun je kiezen voor een hoed van geperst bamboe of duurzaam staal, en kun je de bak bestellen in een kleur die aansluit bij jouw organisatie. De Circular-3 komt standaard in het zwart en wit, maar vrijwel elke kleur is mogelijk. Wij zien het als een uitdaging om jouw wensen te realiseren. Ontdek nu welke opties je nog meer kunt toevoegen om het gebruiksgemak van je afvalbak te verhogen!

Specificaties

  • Body kleuren: RAL 9005 zwart / RAL 9016 wit
  • Hoed: Stalen- of bamboe hoed1.5 mm gepoedercoat staal
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Een handgemaakt product uit de EU
  • Beschikbaar in Medium, Large en Extra Large
Offerte aanvragenBestel direct
Voordelen-afval-scheiden-kantoor

Medium

Afmeting: B 770 x D 270 x H 640 mm
Totale capaciteit: 114 L
Tubes: 3 x 38 L
Leeg gewicht: 21 kg

Large

Afmeting: B 920 x D 320 x H 740 mm
Totale capaciteit: 195 L
Tubes: 3 x 65 L
Leeg gewicht: 24 kg

Extra Large

Afmeting: B 1070 x D 370 x H 870 mm
Totale capaciteit: 312 L
Tubes: 3 x 104 L
Leeg gewicht: 27 kg

Vragen of advies op maat?

Neem direct contact op met Remco of vraag een offerte aan.

  • Advies op maat
  • Snel een offerte aanvragen
  • Meer informatie over de pilot
De-Afvalbak-Contact-Remco
Vraag offerte aanMail Remco
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Bekijk alle producten

Vergelijk onze bakken!

Ga terug naar de overzichtspagina om al onze producten te bekijken.

Productoverzicht