circulair-duurzaam-afvalscheidingjustdiggit-duurzaam-afvalscheidingmvo-nederland-duurzaam-afvalscheiding

De Afvalbak Circular-4: duurzame afvalbak met vier vakken

De Circular-4 afvalbak is een professionele afvalbak met vier vakken, die uitblinkt door duurzaamheid en design. Het vernieuwde ontwerp is onvervalst Dutch Design dat in elke omgeving past. Hoogwaardige en duurzame materialen zorgen voor een dito uitstraling en maken de bak oersterk. Hierdoor is de Circular-4 zeer geschikt voor intensief gebruik. De bak is leverbaar in elke denkbare kleur, maar dankzij het circulaire paspoort kun je er zeker van zijn dat hij diep van binnen groen is. Als een van de voordeligste design prullenbakken voor de zakelijke markt is de Circular-4 is ook nog eens verrassend zacht geprijsd.

Vier afvalbakken voor efficiƫnt afval scheiden

Met de Circular-4 scheidt je efficiƫnt het afval van jouw bedrijf of kantoor. De bak heeft vier afvalscheidingsbakken, wat betekent dat je vier afvalstromen kunt scheiden. Je kunt zelf bepalen welke dit zijn: rest, gft, plastic, papier of gft. Met heldere signing die je zelf kunt aanbrengen, maak je gebruikers meteen duidelijk in welke afvalscheidingsbak ze hun afval moeten deponeren. Wanneer je de bak midden in een hal of gang plaatst, is de signing zo te draaien, dat die van beide kanten goed leesbaar is.

Modulair te koppelen afvalbak met vier compartimenten

De Circular collectie onderscheidt zich met een hoekiger design van onze andere productlijnen. Deze cleane vorm ziet er niet alleen goed uit, maar is ook functioneel. Door de hoekige vorm zijn Circular bakken namelijk makkelijk met elkaar te verbinden. Met een speciale magneetset zorg je dat gescheiden afvalbakken altijd keurig en op de juiste afstand van elkaar staan. Net als onze succesvolle Modular serie zijn Circular afvalbakken dus modulair uit te breiden. Het maakt niet uit welke bak je aan elkaar koppelt: je kunt een Circular-4 bijvoorbeeld koppelen aan een andere Circular-4, maar ook aan een Circular-1, Circular-2 of een Circular-3.

Heb je een Circular-4 nodig in medium, large of extra large?

De Circular-4 is er in meerdere maten, zodat je hem precies kunt afstemmen op het verwachte gebruik. De Circular-4 medium is subtiel en heeft een inhoud van 4 x 38 liter, wat genoeg is voor een gemiddeld bedrijf of kantoor. De Circular-4 large, met een capaciteit van 65 liter per afvalscheidingsbak, is perfect om in grotere bedrijven en openbare ruimtes te plaatsen. De extra large Circular-4, heeft per afvalbak 100 liter aan capaciteit, en is daarmee ideaal voor plekken met grote bezoekersaantallen, zoals een station of een luchthaven.

Stel zelf je duurzame afvalscheidingsbak samen

De Circular-4 kan geheel aan je voorkeuren worden aangepast. Zo kun je kiezen voor een hoed van milieuvriendelijk, geperst bamboe of duurzaam staal, en is de bak te bestellen in een kleur die aansluit bij jouw organisatie. De Circular-4 is standaard zwart of wit, maar wij zien het als een uitdaging om de afvalbak te leveren in een kleur naar jouw wens. Ontdek snel welke opties je nog meer kunt toevoegen voor meer gebruiksgemak!

Specificaties

  • Body kleuren: RAL 9005 zwart / RAL 9016 wit
  • Hoed: Stalen- of bamboe hoed1.5 mm gepoedercoat staal
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Een handgemaakt product uit de EU
  • Beschikbaar in Medium, Large en Extra Large
Offerte aanvragenBestel direct
Voordelen-afval-scheiden-kantoor

Medium

Afmeting: B 1020 x D 270 x H 640 mm
Totale capaciteit: 152 L
Tubes: 4 x 38 L
Leeg gewicht: 27 kg

Large

Afmeting: B 1220 x D 320 x H 740 mm
Totale capaciteit: 260 L
Tubes: 4 x 65 L
Leeg gewicht: 29 kg

Extra Large

Afmeting: B 1420 x D 370 x H 870 mm
Totale capaciteit: 416 L
Tubes: 4 x 104 L
Leeg gewicht: 34 kg

Vragen of advies op maat?

Neem direct contact op met Remco of vraag een offerte aan.

  • Advies op maat
  • Snel een offerte aanvragen
  • Meer informatie over de pilot
De-Afvalbak-Contact-Remco
Vraag offerte aanMail Remco
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Bekijk alle producten

Vergelijk onze bakken!

Ga terug naar de overzichtspagina om al onze producten te bekijken.

Productoverzicht