papier scheiden op kantoor

Een duurzaam kantoor

Van koffiebekers tot bananenschillen en oud papier: op kantoor kom je veel verschillende soorten afval tegen. Wij van de Afvalbak vinden een duurzaam kantoor belangrijk. Daarom koop je bij ons verschillende producten die bijdragen aan een duurzaam kantoor. Van eenvoudige vuilniszakhouders tot de stijlvolle design afvalbakken. Bij de Afvalbak dragen we graag bij aan een beter milieu. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen om een duurzaam kantoor te creëren? Lees dan snel verder!

Duurzaam op kantoor: maak het makkelijk

Duurzaam op kantoor hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Door goede, duurzame opties aan te bieden aan je werknemers, creëer je al snel een duurzaam kantoor. Overweeg bijvoorbeeld om de plastic of kartonnen bekers te vervangen voor koffiemokken of glazen. Of recycle de bekers en maak gebruik van de BrickBin afvalbak, deze is speciaal ontworpen om bekers te verzamelen. Het product is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Een duurzaam kantoor moet voor iedereen toegankelijk blijven. Daarom maken we het bij de Afvalbak graag makkelijk voor iedereen. Hoe? Simpel: door stijlvolle afvalbakken te produceren die in een oogopslag laten zien waar je het afval in moet gooien.

Duurzaam werken op kantoor

Bij de Afvalbak zijn de mogelijkheden voor een duurzaam kantoor eindeloos. We bieden verschillende afvalbakken aan in diverse kleuren, waarbij jij de keuze hebt hoe uitgebreid je het afval wil scheiden. Zo zijn onze afvalbakken van BinBin verkrijgbaar in diverse formaten: van een losse afvalbak tot afvalbakken tot gecombineerde afvalbakken. Kies je voor de combinatie van wit met bamboe of gaat je voorkeur toch uit naar de zwarte afvalbak? Welke kleur je ook kiest, een ding is zeker: je draagt bij aan een duurzaam kantoor.

Producten

Een duurzaam kantoor inrichten

Wil je een duurzaam kantoor inrichten met handige afvalbakken? Plaats dan de afvalbakken in elk geval op plekken waar veel afval ‘geproduceerd’ wordt. Denk aan een keuken, de kantine of bij de werkplekken. Hierdoor hoeven je medewerkers niet ver te lopen om hun afval te scheiden en maak je ze het dus een stukje makkelijker. Daarnaast zijn er ook veel andere duurzame ideeën voor je kantoor: vervang flip-overs bijvoorbeeld voor whiteboards en gebruik gerecycled papier om te printen.

Duurzame ideeën voor je kantoor

Wil je graag weten of de afvalbakken die je op het oog hebt, passen bij jouw duurzame bedrijfspand? Vraag dan een proefplaatsing aan door middel van een pilot. Dankzij onze pilot ervaar je snel wat werkt voor je organisatie, voordat je de daadwerkelijke investering doet. Een ander voordeel: je medewerkers kunnen direct wennen aan de potentiële nieuwe manier voor een duurzame werkomgeving. Zo heeft iedereen op je kantoor een bijdrage aan een beter milieu.

Vragen over een duurzaam kantoor?

Wil je graag weten hoe jij een duurzaam kantoor maakt? Of ben je benieuwd welke producten we aanbevelen om je werkomgeving een stukje duurzamer te maken? Neem dan contact met ons op! Bij de Afvalbak helpen we je graag met veel enthousiasme verder! Dankzij onze ervaringen kunnen we jou, geheel vrijblijvend, advies geven. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of bel naar 035-2031051.