De Afvalbak
De Start van Duurzaamheid

Onderdeel van de organisatie
De full-service circulaire transitiepartner. Dutch Design Afvalbakken & Kennispartner. De Afvalbak maakt het onderscheid. Onderdeel van het interieur. Onderdeel van de organisatie. Start nu met jouw transitie.

Onze bakkenMijn transitie starten

De Afvalbak gezien?

U komt ons steeds vaker tegen!

Heb je onze ‘Throw for Charity – geld sparen voor het goede doel’ afvalbak gezien op een beurs? Ben je tegen ons handige modulaire systeem aangelopen? Sprak de communicatie op de afvalbak jou echt aan? Of wil je simpelweg meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Neem contact met me op

Een bak duurzaamheid!

100% recyclebaar en circulair

De verwerking van restafval kost energie en zorgt voor uitstoot van broeikasgassen. De prijs daarvan? Die betaalt het milieu. Het voornaamste doel van de Afvalbak is dan ook afval scheiden – in een duurzaam jasje.

Verder verdiepen

Ons nieuwste model

De Afvalbak presenteert met trots de nieuwste Afvalbakken serie: de Generation. De Generation brengt de werelden van design, toegankelijkheid en resultaat samen in één duurzame prullenbak. Laat je geïnspireerd worden door onze vooruitstrevende visie op afvalscheiding en ontdek het verhaal van de Generation.

Ontdek de Generation serie

De Voordelen

  • Schone en gezonde werkplek
  • Maatschappelijk verantwoord (duurzaam) ondernemen
  • Efficiënte afvalinzameling
  • Bijdrage aan vermindering van uitstoot
  • Besparing op integrale afvalkosten
Ook de voordelen plukken?