Jouw afvalbak in alle kleuren van de regenboog

Bob    1 min
Het is een afvalbak met alle kleuren van de regenboog om te laten zien dat alles mogelijk is

Kleur afvalbak

Ben jij een zwart-wit type of bekijk jij alles van de kleurrijke kant? En hoe zit het met jouw organisatie? Zijn jullie koel blauw, duurzaam groen of gepassioneerd rood? Waarom zou je de kleur van jouw imago of de huisstijl niet matchen met je afvalbak? De BINBIN afvalbakken kunnen we leveren in alle kleuren. En zelfs volledig in jouw huisstijl of voorzien van jouw eigen boodschap.

Afvalbak in elke kleur

Een zwarte afvalbak, witte afvalbak, rode afvalbak, groene afvalbak, blauwe afvalbak of een afvalbak in jouw eigen huisstijl en met je eigen logo? Kan gewoon! De modulaire BINBIN afvalscheidingsbak wordt standaard  in zwart of wit geleverd. Maar als jij meer kleur wil, kan dat gewoon. De bakken zijn ook beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Waarom is de BINBIN afvalbak standaard wit of zwart?

BINBIN heeft 4 standaardkleuren gekozen omdat de BINBIN afvalbak onderdeel is van je interieur en werkomgeving. Zwart en wit  met bamboe hoed of helemaal zwart of wit passen hier vaak goed bij. Daarnaast Is het hebben van een standaardkleur handig om uit voorraad te kunnen leveren. Win-win dus.

Afvalbak als communicatiezuil

Wil je extra opvallen met jouw afvalbak of de bak inzetten als communicatiezuil, dan kies je voor een magnetische wrap. Deze kun je laten bedrukken met jouw eigen boodschap, logo of actie. Een ideale manier om een nieuw product te introduceren, een nieuwe film aan te kondigen of een actie bekend te maken. Zo maak je van jouw afvalbak een echte blikvanger!

Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en dan nemen wij contact met je op!