BINBIN afvalbak

De Afvalbak? BINBIN!

admin    1 min

2021 was een topjaar voor De Afvalbak. Onze stoere afvalbakken staan al door heel Nederland. In kantoren, scholen, overheidsinstellingen; wij glimmen telkens weer van trots als we een van onze producten ‘in het wild’ tegenkomen. Inmiddels staan onze bakken zelfs in Duitsland, Zweden, Denemarken, België en Frankrijk. Supertof natuurlijk, maar met die vraag vanuit het buitenland kregen we er wel een probleempje bij. Want heb jij wel eens een Fransman ‘afvalbak’ horen zeggen? Precies, dat bekt internationaal niet echt lekker. Daarom introduceren we een nieuwe merknaam voor onze producten: BINBIN. 

BINBIN logo

Nieuwe naam, nieuwe huisstijl!

Onder de nieuwe naam gaan we verder met onze bekende producten: BINBIN Globular, BINBIN Original, BINBIN Generation en BINBIN Island. Inmiddels is ook onze nieuwe website online en hebben we een nieuw productbook. Hiermee kunnen we verder met het veroveren van de nationale én internationale markt.

De BINBIN succesformule

Ons concept is even simpel als uniek: een bak met een goede look, een leuke prijs en dan ook nog circulair. De sorteerbakken hebben verschillende compartimenten en zijn gemaakt van (lokale) circulaire materialen. Dutch Design dat zijn mannetje staat en opgaat in het interieur. BINBIN sorteerbakken worden geleverd in zwart en wit, maar zijn ook te bestellen in iedere gewenste RAL kleur. Je kunt de bakken inrichten met fractiesjablonen voor elke afvalstroom. BINBIN helpt jou stappen zetten op weg naar een circulaire economie!

Benieuwd naar BINBIN? Check onze website!

 

Interesse in onze Afvalbakken?

Laat het ons weten. Wij helpen je graag met een advies op maat.