Scholen congres 2021

De Afvalbak Live!

admin    1 min
Recreatie vakbeurs 2021 scholen congres

Hier staan we

De Afvalbak is live te zien. Op het Duurzame en Gezonde scholen congres in Eindhoven en op de Recreatiebeurs in Harderberg.

Het Duurzame en Gezonde scholen congres

Financiering, opdrachtgeverschap, energievoorzieningen, groenblauwe schoolpleinen, ventilatieoplossingen en natuurlijk onze afvalbakken! Alles wat een school een duurzamere en gezondere leeromgeving maakt, komt aan bod. Uiteraard kom je niet alleen naar het scholen congres om onze afvalbakken te zien. In een reeks interactieve sessies kun je samen met sprekers en deelnemers werken aan concrete opgaven om stappen te zetten in onderwijshuisvesting. Een leerzaam en inspirerend congres op 10 november wat wordt gehouden in het auditorium van het Atlasgebouw van de TU/e, het meest duurzame schoolgebouw ter wereld!

De recreatiebeurs

Recreatie Vakbeurs is dé vakbeurs met volop beleving, inspiratie, noviteiten en demonstraties voor alle recreatie ondernemers. Tijdens de recreatiebeurs maakt de Afvalbak je bewust van hoe belangrijk afval scheiden is voor jouw locatie en welke oplossingen daarvoor hebben. De Recreatie Vakbeurs vindt plaats op 16, 17 en 18 november 2021. De Afvalbak staat in hal 7 waar ook de nieuwe Recreatie Studio is. Zullen we daar afspreken?

Interesse in onze Afvalbakken?

Laat het ons weten. Wij helpen je graag met een advies op maat.