Nieuws

De Afvalbak Live!

De Afvalbak is live te zien. Op het Duurzame en Gezondescholen congres in Eindhoven en op de Recreatiebeurs in Harderberg.

Het Duurzame en Gezonde scholen congres

Financiering, opdrachtgeverschap, energievoorzieningen, groenblauwe schoolpleinen, ventilatieoplossingen en natuurlijk onze afvalbakken! Alles wat een school een duurzamere en gezondere leeromgeving maakt, komt aan bod. Uiteraard kom je niet alleen naar het congres om onze afvalbakken te zien. In een reeks interactieve sessies kun je samen met sprekers en deelnemers werken aan concrete opgaven om stappen te zetten in onderwijshuisvesting. Een leerzaam en inspirerend congres op 10 november wat wordt gehouden in het auditorium van het Atlasgebouw van de TU/e, het meest duurzame schoolgebouw ter wereld!

De recreatiebeurs

Recreatie Vakbeurs is dé vakbeurs met volop beleving, inspiratie, noviteiten en demonstraties voor alle recreatie ondernemers. Tijdens de recreatiebeurs maakt de Afvalbak je bewust van hoe belangrijk afval scheiden is voor jouw locatie en welke oplossingen daarvoor hebben. De Recreatie Vakbeurs vindt plaats op 16, 17 en 18 november 2021. De Afvalbak staat in hal 7 waar ook de nieuwe Recreatie Studio is. Zullen we daar afspreken?

Advies op maat

Wij denken dat afval scheiden met de juiste kennis heel toegankelijk is. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 035-2031051 of download ons e-book.

Lees e-bookAdvies op maat