Nieuws

De Afvalbak: voor élke circulaire afvalbak!

Steeds meer organisaties zijn bezig met duurzaamheid en streven naar circulariteit. Afvalbakken met verschillende compartimenten, gemaakt van (lokale) circulaire materialen, zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel. Gescheiden afval gaat tenslotte niet de verbrandingsoven in, maar krijgt een tweede leven als grondstof voor nieuwe producten.

Circulaire sorteerbakken van verschillende merken


De Afvalbak is hét verkooppunt voor circulaire afvalbakken. De Afvalbak helpt je aan een afvaloplossing die past bij jouw organisatie. Een knappe bak voor in de kantoortuin, een stevige bak voor op school of een kunststofbak voor in het ziekenhuis? Wij leveren afvalbakken in alle soorten en maten, maar met één gemeenschappelijke deler: ze zijn 100% circulair. Naast sorteerbakken van ons eigen merk BinBin leveren we ook bakken van andere merken. Op dit moment hebben we naast de BinBin Globular, BinBin Original, BinBin Generation en BinBin Island, drie andere afvalbakken. Het assortiment wordt in de loop van het jaar verder uitgebreid.

Hulp bij afval scheiden


Organisaties die willen starten met afval scheiden, kunnen rekenen op praktische hulp van De Afvalbak. Denk aan posters, stickers en een campagne om het concept duidelijk te maken en het afval scheiden een vliegende start te geven. Ook ontwikkelt De Afvalbak samen met partners creatieve concepten rondom afval scheiden. Voor basisscholen is er bijvoorbeeld een lesprogramma met de karakters Fien en Teun, en ook met Tony Chocolonely is een eigen campagne ontwikkeld.

Benieuwd? Kijk dan vooral even in onze shop! Hier kun je eenvoudig onderdelen en afvalbakken bestellen.

Deel deze pagina