BINBIN Globular afvalbak

De Afvalbak: voor élke circulaire afvalbak!

admin    1 min
start met afval scheiden in het onderwijs

Duurzaamheid en streven naar circulariteit

Steeds meer organisaties zijn bezig met duurzaamheid en streven naar circulariteit. Afvalbakken met verschillende compartimenten, gemaakt van (lokale) circulaire materialen, zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel. Gescheiden afval gaat tenslotte niet de verbrandingsoven in, maar krijgt een tweede leven als grondstof voor nieuwe producten.

Circulaire sorteerbakken van verschillende merken

De Afvalbak is hét verkooppunt voor circulaire afvalbakken. De Afvalbak helpt je aan een afvaloplossing die past bij jouw organisatie. Een knappe bak voor in de kantoortuin, een stevige bak voor op school of een kunststofbak voor in het ziekenhuis? Wij leveren afvalbakken in alle soorten en maten, maar met één gemeenschappelijke deler: ze zijn 100% circulair. Naast sorteerbakken van ons eigen merk BINBIN leveren we ook bakken van andere merken. Op dit moment hebben we naast de BINBIN Globular, BINBIN Generation en BINBIN Island, drie andere afvalbakken. Het assortiment wordt in de loop van het jaar verder uitgebreid.

 

Hulp bij afval scheiden

Organisaties die willen starten met afval scheiden, kunnen rekenen op praktische hulp van De Afvalbak. Denk aan posters, stickers en een campagne om het concept duidelijk te maken en het afval scheiden een vliegende start te geven. Ook ontwikkelt De Afvalbak samen met partners creatieve concepten rondom afval scheiden. Voor basisscholen is er bijvoorbeeld een lesprogramma met de karakters Fien en Teun, en ook met Tony Chocolonely is een eigen campagne ontwikkeld.

 

Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en dan nemen wij contact met je op!