De BINBIN Globular nu ook in 40 liter!

Marloes Aarns    2 min

Klein maar fijn!

Super tof, handig en mooi ook nog, die BINBIN afvalbakken. Maar soms zijn ze net een beetje te groot. Voor kleinere kantoren, in een halletje of op de gang zou je liever een kleinere afvalbak willen hebben. Maar dan wel een die net zo modulair is en alle voordelen biedt van de Globular 60. Goed nieuws, dat kan nu met de BINBIN Globular 40.

Volledig modulair en aan te passen aan jouw wensen

De BINBIN Globular 40 is de nieuwste toevoeging aan de BINBIN Globular-familie en biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele afvalbakken. De BINBIN Globular 40 is een mooie, lage bak die net zo modulair is als zijn grotere broer, de 60 liter versie. Dit betekent dat de bak op verschillende manieren kan worden aangepast en geconfigureerd om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Plastic, blik, papier, petflesjes, statiegeld of glas? Jij bepaalt zelf welke afvalstromen in jouw bak gaan. Daarbij kleed je de bak aan met handige magneetstickers die precies aangeven wat er in mag. En veranderen je afvalstromen in de loop der tijd, dan kun je de indeling eenvoudig aanpassen.

Tijdloos en stoer design

Een van de grote voordelen van de BINBIN Globular 40 is dat deze op pootjes kan worden geplaatst. Hierdoor wordt de bak net zo hoog als de 60 liter versie, wat betekent dat je de bak op een comfortabele hoogte kunt gebruiken. Zoals je van ons gewend bent, is de BINBIN Globular 40 gemaakt van duurzame materialen. De bak is gemaakt van gerecycled kunststof en is volledig recyclebaar. Een duurzame keuze dus! Natuurlijk heeft dit kleine broertje hetzelfde tijdloze en stoere design als de rest van zijn familie. Een echte eyecatcher op kantoor!

Producten

Interesse in onze Afvalbakken?

Laat het ons weten. Wij helpen je graag met een advies op maat.