De handige inlays van BINBIN: optimaliseer je afvalbeheer

Bob    3 min

Afval scheiden is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse routines, zowel thuis als op het werk. Een slimme en efficiënte manier om afval te scheiden en te beheren draagt bij aan een schonere omgeving, maar ook aan een duurzamere toekomst. Voor de modulaire afvalbakken van BINBIN is er een reeks handige inlays beschikbaar die je helpen bij het optimaliseren van je afvalmanagement.

Wat is een inlay?

Een inlay, in feite een binnenbak, is een lichtgewicht container die in de afvalbak past. Door de inlay(s) kun je afvalstromen gemakkelijk scheiden, heb je bescherming tegen lekken en kun je de afvalbak makkelijk schoonmaken. De inlays van BINBIN zijn speciaal ontworpen voor de afvalbakken van de Globular series, met opties voor verschillende afmetingen en afvalstromen.

Een van de inlays voor de afvalstroom cups/bekers

Voordelen van de inlays van BINBIN:

 1. Gemakkelijk schoon te maken:
  De inlays zijn gemaakt van materialen die eenvoudig kunnen worden gereinigd, waardoor het onderhoud van je afvalbak een fluitje van een cent wordt. Een schone binnenbak draagt bij aan een hygiënische en frisse omgeving.
 2. Lekvrije oplossing:
  Dankzij de inlays hoef je je geen zorgen te maken over lekkende vuilniszakken. De inlays zorgen voor een extra laag bescherming, waardoor vloeistoffen veilig worden opgevangen.
 3. Efficiënte afvalscheiding:
  Met verschillende soorten inlays kun je verschillende afvalstromen effectief scheiden. Dit draagt bij aan een betere recycling en een verminderde impact op het milieu.
 4. Maatwerk mogelijk:
  BINBIN biedt verschillende inlays aan om aan specifieke behoeften te voldoen. Of je nu veel papierafval hebt, vertrouwelijke documenten moet vernietigen of vaak bekers moet weggooien, er is een geschikte inlay voor elke situatie.

Verschillende typen inlays:

 1. 28 liter inlay:
  Deze inlay is ideaal voor afvalstromen die frequent moeten worden geleegd, zoals GFT-afval.
 2. Cup inlay:
  Voor bedrijven of evenementen waar veel bekers worden gebruikt, is de cup inlay een uitstekende optie. Deze inlay biedt een slimme manier om kartonnen en plastic bekers te scheiden. Door het ingenieuze ontwerp passen er lekker veel bekers in de afvalbak.
 3. Paper bag inlay:
  De duurzame paper bag inlay is perfect voor het weggooien van droog en schoon oud papier. Een vuilniszak is niet nodig en de inlay kan gemakkelijk worden geleegd in een rolcontainer.
 4. Secure inlay:
  Voor het veilig scheiden en vernietigen van vertrouwelijk papier is de secure inlay een uitkomst. Deze inlay is voorzien van een slot dat alleen geopend kan worden door de verantwoordelijke(n).

Maak Jouw afvalbeheer efficiënter met BINBIN Inlays:

Het optimaliseren van je afvalbeheer is een verantwoorde keuze voor het milieu, maar ook een manier om de efficiëntie te verhogen en de operationele kosten te verlagen. De inlays van BINBIN bieden praktische oplossingen voor verschillende afvalstromen en dragen bij aan een georganiseerde en hygiënische werkomgeving. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze inlays jouw afvalmanagement naar een hoger niveau kunnen tillen. Heb je zelf ideeën voor nieuwe inlays of heb je specifieke behoeften voor jouw organisatie? Neem dan zeker ook contact op, dan kijken we wat we kunnen doen. Samen gaan we voor een schonere en duurzamere toekomst!

Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en dan nemen wij contact met je op!