de zorg waar intrakoop actief is

Intrakoop en BINBIN verduurzamen de zorg

Bob    1 min
de zorg waar intrakoop actief is

[Utrecht (vakbeurs facilitair en gebouwbeheer), 7 juni 2023] – Intrakoop, de inkoopcoöperatie van de zorgsector, is een samenwerking aangegaan met BINBIN, kennispartner in afvalmanagement en leverancier van circulaire, modulaire afvalbakken. Het partnerschap heeft als doel om de duurzaamheid te bevorderen binnen de zorgsector met inkoopvoordelen, -tools en -expertise.

Intrakoop heeft een sterke focus op duurzaamheid. Het partnerschap met BINBIN is dan ook een logische en belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van duurzame praktijken binnen de zorgsector. BINBIN sluit zich aan bij andere vooraanstaande partners van hun, zoals Checkbuster en Eneco. Ze streven ernaar om zorgorganisaties te ondersteunen bij het verwezenlijken van de Green Deal 3.0, een contract dat door veel zorgorganisaties is ondertekend om de duurzaamheid binnen de zorgsector te bevorderen. De samenwerking met BINBIN sluit hier perfect op aan.

 

Milieu-impact verminderen

Als lid van Intrakoop kunnen zorginstellingen profiteren van inkoopvoordelen. Zo kunnen zij nu hun afvalscheidsbakken bestellen via de raamovereenkomst die Intrakoop heeft met BINBIN. “We zijn verheugd om samen te werken met Intrakoop en bij te dragen aan duurzaamheid in de zorgsector”, aldus Remco Smits, directeur van BINBIN. “Onze afvalbeheeroplossingen helpen zorginstellingen efficiënter om te gaan met afval en hun milieu-impact te verminderen. Door samen te werken kunnen zorginstellingen makkelijker en voordeliger afvaloplossingen implementeren. Zo kunnen we samen en een positieve verandering teweegbrengen binnen de zorgsector.”

 
Intrakoop en BINBIN schudden op deze foto de hand

Interesse in onze Afvalbakken?

Laat het ons weten. Wij helpen je graag met een advies op maat.