BINBIN Globular Island

Nieuw in het BINBIN assortiment

admin    2 min
BINBIN Globular Island

Duurzame afvalbakken in elke branche

Door effectieve co-creatie met onze klanten zoals gemeentes, zorginstellingen, grootzakelijk en scholen heeft BINBIN zijn bakken enorm verbetert. We hopen met het nieuwe BINBIN assortiment jullie te kunnen blijven voorzien van duurzame afvalbakken in elke branche.

Dit zijn de nieuwe verkrijgbare modellen:

  • De vernieuwde BINBIN Original heeft subtiele aanpassingen in de vormgeving gekregen. Waardoor een nog hoogwaardige uitstraling, fraaie details en subtiele afwerking is ontstaan. De Original is gemaakt voor nét dat beetje meer uitstraling.
  • De BINBIN Globular heeft een Island model gekregen. De Island is vanwege zijn robuuste onderstel op wielen 4 x 90 liter inhoud uitermate geschikt voor ieder evenement. Voorzien van een middenpaal met eenvoudig aan te passen signing, maak jij de Island gereed voor jouw evenement of festival.  De Island is ons antwoord op de grootschalige afvalscheiding tijdens evenementen.
  • De BINBIN Globular heeft ook een klein zusje gekregen. De Globular 30 liter. Hier staat gebruiksdoel en -gemak even voorop. Hij is klein en slechts voor 1 of 2 fracties te gebruiken. Dus een oplossing speciaal voor in de directiekamer of vergaderruimte om toch even snel iets weg te kunnen gooien, zonder dat je naar het centrale scheidingsstation hoeft te lopen.
  • Alle afvalbakken zijn standaard wit of zwart, maar vanaf heden is het ook mogelijk om de bakken in iedere willekeurige kleur te laten spuiten. Wat dacht u van KLM blauw of Heineken groen of HEMA rood, Jumbo geel met zwart, het kan allemaal.

Verder heeft BINBIN nog heel veel punten aangepakt die zorgen voor meer stabiliteit, stevigheid, gebruikersgemak en design.

Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en dan nemen wij contact met je op!