Nieuws

Nieuw in het assortiment

Door effectieve co-creatie met onze klanten zoals gemeentes, zorginstellingen, grootzakelijk en scholen hebben wij bij de Afvalbak onze bakken enorm verbetert. Daarvoor willen wij jullie heel hartelijk danken. We hopen ook van harte dat jullie ook in de toekomst ons zullen blijven voorzien van feedback waardoor wij ons product beter kunnen blijven maken. We zijn trots op een aantal modificaties en nieuwe modellen:

  • De vernieuwde Original heeft subtiele aanpassingen in de vormgeving gekregen. Waardoor een nog hoogwaardige uitstraling, fraaie details en subtiele afwerking is ontstaan. De Original is gemaakt voor nét dat beetje meer uitstraling.
  • De Globular heeft een Island model gekregen. De Island is vanwege zijn robuuste onderstel op wielen 4 x 90 liter inhoud uitermate geschikt voor ieder evenement. Voorzien van een middenpaal met eenvoudig aan te passen signing, maak jij de Island gereed voor jouw evenement of festival.  De Island is ons antwoord op de grootschalige afvalscheiding tijdens evenementen.
Globular wit met signing
  • De Globular heeft ook een klein zusje gekregen. De Globular 30 liter. Hier staat gebruiksdoel en -gemak even voorop. Hij is klein en slechts voor 1 of 2 fracties te gebruiken. Dus een oplossing speciaal voor in de directiekamer of vergaderruimte om toch even snel iets weg te kunnen gooien, zonder dat je naar het centrale scheidingsstation hoeft te lopen.
  • Alle afvalbakken zijn standaard wit of zwart, maar vanaf heden is het ook mogelijk om de bakken in iedere willekeurige kleur te laten spuiten. Wat dacht u van KLM blauw of Heineken groen of HEMA rood, Jumbo geel met zwart, het kan allemaal.

Verder hebben we nog heel veel punten aangepakt die zorgen voor meer stabiliteit, stevigheid, gebruikersgemak en design.

Meer weten over de circulaire economie?

De Afvalbak zet zelf deze nieuwe standaard door een volledig circulair en stijlvol product aan te bieden die daarnaast een circulaire bedrijfsvoering faciliteert.

Deel deze pagina