Lets partner! Vepa Furniture Factory, Pcon en BINBIN maken samen de wereld duurzamer

Bob    1 min

Sinds begin juni heeft BINBIN een partnership met Vepa Furniture Factory en Pcon. Samen streven we naar nog meer duurzaamheid en innovatie in de meubel- en interieurbranche.

Vepa Furniture Factory

Vepa is een meubelproducent die bekendstaat om zijn focus op continuïteit, innovatie en duurzaamheid. Vanaf nu bieden ze ook de afvalbakken van BINBIN aan. Een logische samenwerking, want Vepa Furniture Factory heeft dezelfde visie en denkwijze als BINBIN. Samen we vergroten we ons draagvlak en kunnen we het Nederlandse bedrijfsleven nog duurzamer maken. 

Vepa en BINBIN schudden hier de hand

Pcon

Pcon is partner in data, software en netwerken voor interieurprofessionals. In hun online inrichtingstool kan de interieurontwerper nu ook werken met BINBIN afvalbakken. De ontwerper kan de afvalbakken in de software direct samenstellen naar wens en alle benodigde product- en verkoopinformatie ophalen.

Op weg naar een duurzamere wereld!

Deze samenwerking tussen BINBIN, Vepa Furniture Factory en Pcon brengt expertise en innovatie samen om duurzame oplossingen te bieden aan interieurprofessionals en hun klanten. Op deze manier kunnen ontwerpers en architecten op een efficiënte manier afvalbakken integreren in hun ontwerpen, met aandacht voor functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en dan nemen wij contact met je op!