WorkPlace Xperience

Weten wat jouw afval oplevert? Bezoek ons op de WorkPlace Xperience.

Marloes Aarns    1 min

Op 14 en 15 maart staan wij op de vakbeurs Workplace Xperience in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dit is hét evenement voor o.a. Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers. Op de beurs vind je volop inspiratie voor onder andere het inrichten van een duurzame werkomgeving. En daarbij is BINBIN  natuurlijk dé partner, want wij gaan hier wat bijzonders laten zien!

Zoals op elke plek waar gewerkt en geleefd wordt, komt er ook op een beurs afval vrij. Wij gaan al het afval dat tijdens deze beurs weggegooid wordt, wegen per afvalstroom. Zo weten we na afloop precies hoeveel cups, papier, PMD en restafval er is weggegooid. Leuk, denk je nu misschien, en dan? Nou, daarmee weten we exact hoeveel waardevolle grondstoffen we met zijn allen hebben ingezameld!

Van afval naar shampoofles

Op alle BINBIN-afvalbakken die op de beurs staan, staat een QR-code. Hiermee kun je je aanmelden voor een rapportage. In de rapportage lees je hoeveel afval er in totaal is opgehaald én wat hiermee gebeurt. Zo lees je hoeveel CO2 uitstoot we besparen, hoeveel nieuwe shampooflessen er gemaakt worden van het PMD-afval en hoeveel nieuwe kranten er gemaakt kunnen worden van het oud papier.  Schrijf je hier in, dan ontvang jij straks de rapportage als eerste in je mailbox. Zo krijg je een concreet beeld van de waarde van jouw afval.

Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en dan nemen wij contact met je op!