Ons verhaal

Hoe moeilijk kon het zijn? Onze zoektocht had een simpel doel: duur- zame afvalscheidingsbakken. Voor een evenementenlocatie, een kantoor, een school of een openbare ruimte. Een bak met een goede look, een leuke prijs en dan ook nog circulair. Tot onze grote verbazing bleek dit onmogelijk. Na een jaar van grote investeringen, geduld en frustratie besloten wij dat dit beter kon.

Philip Lamers & Remco Smits

We combineerden onze 30 jaar ervaring in hospitality met de adviezen van facilitair managers, afvalverwerkers en top-interieurarchitecten. En zo ontstond eind 2019 ons eerste product: De Original BINBIN. Sexy, plug‘n play én circulair.

Het concept sloeg in als een bom. Het jaar 2020 bleek een vruchtbaar jaar en ons bedrijf groeide enorm. Inmiddels scheiden grote bedrijven zoals NS, Red Bull, CSU en Schiphol hun afval met BINBIN, produceren we volledig circulair in Nederland, draaien wij grote transitietrajecten en staan er 250 artikelen in onze catalogus.

 

“Waste is only waste if we waste it”

Nederland circulair
papier scheiden op kantoor

Help ons nederland circulair te krijgen!

Wij werken dag en nacht aan onze missie: ondernemingen grondstoffen laten sorteren met design afvalbakken die gezien mogen worden en die 100% circulair zijn.

Duurzame design afvalbakken

100% Circulair

100% Modulair