circulair-duurzaam-afvalscheidingjustdiggit-duurzaam-afvalscheidingmvo-nederland-duurzaam-afvalscheiding

De Afvalbak Original-1: dé duurzame afvalbak voor je kantoor

Onze Original-1 afvalbak is is duurzaam design op zijn best. De afvalbak is gemaakt van oersterk gerecycled staal, is afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating en heeft een hoed van milieuvriendelijk bamboe. De hoogwaardige materialen geven de Original-1 niet alleen een prachtige uitstraling, maar maken deze design prullenbak ook voor 98% circulair (alleen de wieltje kunnen niet worden hergebruikt). Met zijn robuuste constructie en elegante verschijning is de Original-1 dus de ideale afvalbak voor kantoor, bedrijf of openbare ruimte.

Een design afvalbak vol slimme vindingen

Naast mooi om te zien is de Original-1 afvalbak ook nog eens uiterst functioneel. Hij zit vol slimme vindingen voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. Zo kan de emmer eenvoudig uit de bak worden getild dankzij interne handgrepen, terwijl een anti-vacuümmechanisme zorgt dat vuilniszakken niet vast blijven zitten. Hoogwaardige softclosescharnieren laten de hoed gecontroleerd sluiten, en een speciale beveiliging zorgt dat de klep niet kan doorslaan. Met een inhoud van bijna 52 liter biedt de afvalbak bovendien ruimte aan een flinke hoeveelheid afval.

Stel zelf je duurzame afvalemmer samen

De Original-1 kan geheel in de stijl van je kantoor of bedrijf worden geleverd: de bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook kun je de afvalbak met je eigen logo laten bedrukken. Daarnaast kun je de prullenbak perfect aan laten sluiten bij de manier waarop je hem gebruikt door verschillende opties toe te voegen. Zoekt je een afvalbak om afval te scheiden? Bekijk dan de Original-2 afvalbak met twee vakken, de Original-3 afvalbak met drie vakken en de Original-4 afvalbak met vier vakken.

Specificaties

 • Afmeting B 360 x D 360 x H 750 mm.
 • Body kleuren RAL 9005 zwart/RAL 9016 wit
 • Hoed kleuren: naturel / RAL 9005 zwart / RAL 9016 wit
 • Cilinder 240 mm. doorsnee
 • 1.5 mm gepoedercoat staal
 • Totale capaciteit 1 x 52 liter
 • 20 mm geperst bamboe (hoed)
 • Leeg gewicht 16 kg
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Een handgemaakt product uit de EU
Offerte aanvragenBestel directDownload factsheet
Voordelen-afval-scheiden-kantoor

Vragen of advies op maat?

Neem direct contact op met Remco of vraag een offerte aan.

 • Advies op maat
 • Snel een offerte aanvragen
 • Meer informatie over de pilot
De-Afvalbak-Contact-Remco
Vraag offerte aanMail Remco
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Bekijk alle producten

Vergelijk onze bakken!

Ga terug naar de overzichtspagina om al onze producten te bekijken.

Productoverzicht