circulair-duurzaam-afvalscheidingjustdiggit-duurzaam-afvalscheidingmvo-nederland-duurzaam-afvalscheiding

De Afvalbak Original-2: dé duo afvalbak voor bedrijf of openbare ruimte

De Afvalbak Original-2 is een prullenbak die vooruitstrevend design koppelt aan duurzaamheid. De afvalbak is gemaakt van duurzame materialen en is op de wieltjes na geheel circulair. De robuuste constructie van gerecycled staal en milieuvriendelijk bamboe maakt de Original-2 uitermate geschikt voor de openbare ruimte, bedrijven en kantoren. De elegante afvalbak past in elk interieur en kan geheel aan de stijl van je organisatie worden aangepast.

Slim afval scheiden dankzij twee afvalscheidingsbakken

De Original-2 maakt afval scheiden makkelijk. De afvalbak heeft twee vakken, en kan dus twee afvalstromen scheiden. Je kiest zelf welke. Eén afvalscheidingsbak wordt meestal gebruikt voor het inzamelen van restafval, de andere kan worden gebruikt voor plastic, papier of gft. Dankzij subtiele maar duidelijke kleuren en pictogrammen, begrijpt iedereen meteen voor welk soort afval een bak bedoeld is. Om afval scheiden op kantoor nog eenvoudiger te maken, kun je verschillende speciale opties toevoegen aan de Original-2, zoals een bekerbak voor koffiebekertjes en een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden.

Afvalbak met optimaal gebruiksgemak

De duo afvalbak beschikt over verschillende slimme features die het gebruiksgemak verhogen, zoals een emmer met interne handgrepen, een anti-vacuümmechanisme voor vuilniszakken en een softclose-mechanisme om de hoed gecontroleerd te laten sluiten. Dankzij verborgen zwenkwielen is de afvalbak makkelijk te verplaatsen, en met een inhoud van bijna 52 liter per afvalscheidingsbak kan de Original-2 dagelijks een forse hoeveelheid afval aan.

Stel zelf je duurzame afvalemmer samen

De Original-2 kan geheel naar eigen smaak worden samengesteld. Zo kun je de hoeden en bakken bestellen in de kleuren van je bedrijf, en kun je ze laten bedrukken met je logo. Daarnaast kun je verschillende handige opties toevoegen om de bak naadloos te laten aansluiten op je behoeftes. Zoek je een afvalbak met meer gescheiden afvalbakken, of heb je genoeg aan één afvalbak? Bekijk dan ook onze Original-1 afvalbak met een vak, de Original-3 afvalbak met drie vakken en de Original-4 afvalbak met vier vakken.

Specificaties

 • Afmeting B 650 x D 360 x H 750 mm.
 • Body kleuren RAL 9005 zwart/RAL 9016 wit
 • Hoed kleuren: naturel / RAL 9005 zwart / RAL 9016 wit
 • Cilinders 240 mm. doorsnee
 • 1.5 mm gepoedercoat staal
 • Totale capaciteit 2 x 52  liter
 • 20 mm geperst bamboe (hoed)
 • Leeg gewicht 22 kg
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Een handgemaakt product uit de EU
Offerte aanvragenBestel directDownload factsheet
Voordelen-afval-scheiden-kantoor

Vragen of advies op maat?

Neem direct contact op met Remco of vraag een offerte aan.

 • Advies op maat
 • Snel een offerte aanvragen
 • Meer informatie over de pilot
De-Afvalbak-Contact-Remco
Vraag offerte aanMail Remco
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Bekijk alle producten

Vergelijk onze bakken!

Ga terug naar de overzichtspagina om al onze producten te bekijken.

Productoverzicht