circulair-duurzaam-afvalscheidingjustdiggit-duurzaam-afvalscheidingmvo-nederland-duurzaam-afvalscheiding

De Afvalbak Original-3: professionele afvalbak voor kantoor of openbare ruimte

De Afvalbak Original-3 is een professionele afvalbak die uitblinkt door design en duurzaamheid. De Original-3 is gemaakt van gerecycled staal en milieuvriendelijk bamboe, en is op de wieltjes na 100% circulair. Dankzij de robuuste constructie is de Original-3 dé professionele afvalbak voor bedrijven, kantoren en de openbare ruimte. De Afvalbak staat bijvoorbeeld ook op stations. Met zijn cleane uitstraling, die geheel kan worden aangepast aan de stijl van je organisatie, past de afvalbak in elke omgeving.

Afvalbak met 3 vakken om afval te scheiden bij de bron

De Original-3 is ontworpen om afval te scheiden waar dat het makkelijkst is: bij de bron. De afvalbak met drie vakken is geschikt om drie afvalstromen te scheiden. Je bepaalt zelf welke. Meestal is één afvalscheidingsbak voor restafval, de andere vakken kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld gft, papier of plastic. Aan de hand van subtiele, maar duidelijke kleuren en pictogrammen is het voor de gebruiker in één oogopslag duidelijk in welke van de drie compartimenten zijn afval thuishoort. Afval scheiden op kantoor of in de openbare ruimte wordt nog eenvoudiger met de handige opties die kunnen worden toegevoegd, zoals een bekerbak of een kapje tegen de geur van gft-afval.

Slimme features voor maximaal gebruiksgemak

De trio afvalbak is uitgerust met meerdere slimme features voor optimaal gebruiksgemak. Zo hebben de emmers interne handgrepen om ze makkelijk uit de bakken te tillen, en beschikken ze over een anti-vacuümmechanisme dat zorgt dat vuilniszakken niet vast kunnen blijven zitten. De hoed sluit gecontroleerd dankzij een softclose-mechanisme, en dankzij de zwenkwieltjes is de bak gemakkelijk te verplaatsen. Met een inhoud van ongeveer 52 liter per afvalscheidingsbak is de Original-3 bovendien groot genoeg voor een flinke hoeveelheid afval.

Zelf je duurzame afvalemmer samenstellen

De Original-3 kan geheel worden aangepast aan je wensen en voorkeuren. De hoeden en bakken zijn bijvoorbeeld leverbaar in verschillende kleuren, en kunnen worden bedrukt met het logo van je organisatie. Daarnaast kun je verschillende opties toevoegen voor nog meer gebruiksgemak. Zoekt je een afvalbak met meer of juist minder gescheiden afvalbakken? Bekijk dan ook onze Original-1 afvalbak met een vak, de Original-2 afvalbak met twee vakken en de Original-4 afvalbak met vier vakken.

Specificaties

 • Afmeting B 890 x D 360 x H 750 mm.
 • Body kleuren RAL 9005 zwart/RAL 9016 wit
 • Hoed kleuren: naturel / RAL 9005 zwart / RAL 9016 wit
 • Cilinders 240 mm. doorsnee
 • 1.5 mm gepoedercoat staal
 • Totale capaciteit 3 x 52 liter
 • 20 mm geperst bamboe (hoed)
 • Leeg gewicht 29 kg
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Een handgemaakt product uit de EU
Offerte aanvragenBestel directDownload factsheet
Voordelen-afval-scheiden-kantoor

Vragen of advies op maat?

Neem direct contact op met Remco of vraag een offerte aan.

 • Advies op maat
 • Snel een offerte aanvragen
 • Meer informatie over de pilot
De-Afvalbak-Contact-Remco
Vraag offerte aanMail Remco
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Bekijk alle producten

Vergelijk onze bakken!

Ga terug naar de overzichtspagina om al onze producten te bekijken.

Productoverzicht