circulair-duurzaam-afvalscheidingjustdiggit-duurzaam-afvalscheidingmvo-nederland-duurzaam-afvalscheiding

De Afvalbak Original-4: professionele afvalbak voor kantoor of openbare ruimte

De Afvalbak Original-4 is een professionele afvalbak die afval scheiden makkelijk maakt. De afvalbak met vier compartimenten koppelt slim design aan ongekende duurzaamheid. De constructie van gerecycled staal en geperst bamboe is oersterk en op de wieltjes na geheel circulair. Hierdoor is deze hoogwaardige afvalbak zeer geschikt voor dagelijks gebruik op kantoren, bedrijven en in de openbare ruimte. Hij is bijvoorbeeld al te vinden op diverse stations. Dankzij de cleane uitstraling, die naar wens kan worden aangepast, is De Afvalbak Original-4 bovendien een aanwinst voor elke omgeving.

Afvalbak met 4 vakken voor 4 afvalstromen

De Original-4 is ontworpen voor het efficiënt scheiden van afval. De afvalbak heeft vier vakken om vier afvalstromen te scheiden. Je kunt zelf bepalen welke. Eén afvalscheidingsbak is meestal voor restafval, de andere kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld gft, papier en plastic. Door subtiele, maar duidelijke aanwijzingen weten gebruikers in één oogopslag in welk vak ze hun afval moeten deponeren. Om afval scheiden in jouw kantoor of bedrijf nog eenvoudiger te maken, kun je diverse slimme opties toevoegen, waaronder bekerbakken of een insert voor papierafval.

Maximaal gebruiksgemak dankzij slim design

De Original-4 heeft een slim design dat resulteert in ongekend gebruiksgemak. De bak beschikt over verschillende verborgen features, zoals interne handgrepen om de emmers makkelijk uit de bakken te tillen, een anti-vacuümmechanisme dat zorgt dat vuilniszakken niet vast kunnen blijven zitten en een softclose-mechanisme om de hoed gecontroleerd te laten sluiten. Dankzij niet zichtbare zwenkwieltjes is de bak ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen. Met vier compartimenten van zo’n 52 liter kan de Original-3 dagelijks bovendien een flinke hoeveelheid afval aan.

Stel zelf je duurzame afvalemmer samen    

De Original-4 afvalbak kan geheel op je wensen worden afgestemd. De hoeden en bakken zijn bijvoorbeeld leverbaar in verschillende kleuren, en kunnen met het logo van je organisatie worden bedrukt. Daarnaast kun je verschillende opties toevoegen om de bak naadloos te laten aansluiten op de manier waarop je hem gebruikt. Zoek je een afvalbak met minder gescheiden afvalbakken? Bekijk dan ook onze Original-1 afvalbak met een vak, de Original-2 afvalbak met twee vakken en de Original-3 afvalbak met drie vakken.

Specificaties

 • Afmeting B 1150 x D 360 x H 750 mm.
 • Body kleuren RAL 9005 zwart/RAL 9016 wit
 • Hoed kleuren: naturel / RAL 9005 zwart / RAL 9016 wit
 • Cilinders 240 mm. doorsnee
 • 1.5 mm gepoedercoat staal
 • Totale capaciteit 4 x 52 liter
 • 20 mm geperst bamboe (hoed)
 • Leeg gewicht 39 kg
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Een handgemaakt product uit de EU
Offerte aanvragenBestel directDownload factsheet
Voordelen-afval-scheiden-kantoor

Vragen of advies op maat?

Neem direct contact op met Remco of vraag een offerte aan.

 • Advies op maat
 • Snel een offerte aanvragen
 • Meer informatie over de pilot
De-Afvalbak-Contact-Remco
Vraag offerte aanMail Remco
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Bekijk alle producten

Vergelijk onze bakken!

Ga terug naar de overzichtspagina om al onze producten te bekijken.

Productoverzicht