Wat tof dat je onze QR-code hebt gescand!

Jij wilt dus iets leren, geïnspireerd raken, kennis op doen of zelf aan de gang. Wij vinden het tof om kennis met je te delen en je daarmee te helpen of te inspireren.  Je had het natuurlijk niet verwacht, maar we willen ook iets van jou. We willen je naam, e-mailadres, telefoonnummer en je interesse; wat wil je van ons weten?


Afval scheiden… Hoe moet dat?

Met jarenlange kennis en ervaring van de afvalwereld kunnen we je er alles over vertellen. Van de hoed en de rand. En weet je wat nog leuker is, wij zijn helemaal onafhankelijk. Wij kijken heel neutraal en kritisch naar jouw afval of moeten we zeggen grondstof?

Wat wil je doen aan de toekomst van de volgende generatie?

Wij zijn de eerste generatie die weet dat we aarde aan het vernietigen zijn en we zijn ook de laatste generatie die er nog iets aan kan doen. Wij kunnen jou helpen om een goede bijdrage te leveren!

Ben jij al op de hoogte van de regelgeving rond afvalscheiding?

Er gaat weer heel veel gebeuren in afvalland. In 2024 moet je bijvoorbeeld betalen voor je patatbakje of je milkshake beker… Of ga je hem zelf meenemen? Wat zijn de nieuwste initiatieven, wat zijn de nieuwe verdienmodellen? Aan inspiratie bij ons geen gebrek.

Wil jij meewerken aan het scheiden van afval?

Dat denk ik niet, laat dat maar aan de mannen van inzameling over (-;

Maar jij kunt wel je steentje bijdragen. Hoe? Dat gaan we je uitleggen.