Afval scheiden prullenbak

Het scheiden van afval wordt gelukkig steeds meer de norm. Waar we twintig jaar geleden nog alles in dezelfde afvalbak inzamelden, zien we gelukkig steeds vaker afvalbakken met twee of meer compartimenten in ruimtes als het kantoor, zorginstellingen, op het station of in het onderwijs. Deze afvalscheiding prullenbakken maken het laagdrempelig gescheiden inzamelen van afval mogelijk.

Ben je zelf op zoek naar prullenbakken voor afvalscheiding?

Bekijk onze bakken en ontdek welke oplossingen het beste bij jouw situatie passen. Ook helpen we je graag met een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat!

Onze afvalscheiding prullenbakken

Ons assortiment afvalscheiding prullenbakken bestaat uit verschillende modellen. Stuk voor stuk zijn de afvalbakken voorzien van prachtig Dutch Design waardoor ze niet alleen functioneel van meerwaarde zijn maar ook echt een blikvanger vormen in iedere ruimte. Daarnaast kun je ervoor kiezen om voor afvalscheiding prullenbakken te kiezen die zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Over circulair gesproken!

Welke prullenbak voor het scheiden van afval het meest geschikt is voor jouw situatie en omgeving is helemaal aan jou. Wij leveren simpelweg de oplossing die aansluit op jouw wensen. Bekijk de verschillende producten en ontdek de unieke toepassingen van ieder model.

Onze topmodellen

magneetbox 5 stickers afvalbak nederlands

Verschillende afvalstromen gescheiden inzamelen

Bij het scheiden van afval draait het allemaal om diverse afvalstromen. Stromen als plastic, karton, restafval of gft kunnen apart worden ingezameld met afvalbakken die hiervoor zijn ontworpen. Deze afvalbakken hebben meerdere vakken, ieder bestemd voor het inzamelen van één afvalstroom. Op die manier kun je als bedrijf het afval gescheiden inzamelen en apart aanbieden aan de afvalverwerker. Een afvalbak met meerdere vakken maakt de stap naar een circulaire economie makkelijker. En als het aan ons ligt wordt dit zo snel mogelijk de norm.

Onze afvalbakken voor het scheiden van verschillende afvalstromen richten zin o.a. op de volgende soorten afval:

In iedere branche een prullenbak voor afvalscheiding

De uitdagingen die je in jouw branche tegenkomt op het gebied van afval scheiden kunnen verschillen met de vraagstukken in een andere branche. Daarom kijken we ook altijd naar de unieke vraag binnen de branches waarin onze afvalbakken uitkomst bieden. Op die manier zorgen we ervoor dat onze afvalscheiding prullenbakken het effect hebben waar je naar op zoek bent. Slim afval scheiden in de volgende branches wordt dan ook nog eenvoudiger:

Afval scheiden prullenbak via De Afvalbak

Zoek je naar een slimme en stijlvolle oplossing voor het scheiden van afval op kantoor, in de sportkantine of in het onderwijs? Bekijk onze afvalscheiding prullenbakken en ontdek welke afvalbakken het beste passen bij jouw situatie. We adviseren je graag en zorgen ervoor dat onze afvalbakken voor jou werken.

Meer weten over ons verhaal

…of heb je advies nodig over de juiste afvalbakken voor jouw omgeving en de diverse afvalstromen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee en strijden zo samen voor een circulaire samenleving.