Prullenbak 2 vakken

Als je tegenwoordig nog geen afval scheidt, ben je een uitzondering op de regel. Enkele jaar geleden werd alles nog in dezelfde afvalbak gegooid. Gelukkig zien we steeds vaker dat bedrijven als huishoudens gebruik maken van verschillende afvalbakken. Bijvoorbeeld een prullenbak met 2 vakken. Deze speciale duo prullenbakken maken het een stukje makkelijker om afval goed te scheiden. Ben je op zoek naar een stijlvolle én functionele prullenbak 2 vakken? Dan ben je bij de Afvalbak aan het juiste adres! We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Onze toppers

Een prullenbak 2 vakken: de perfecte combinatie

Met een 2 vakken prullenbak kies je zelf welk afval je van elkaar wil scheiden. De prullenbakken met 2 vakken van de Afvalbak zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je hebt keuze uit 2×30 liter, 2×45 liter, 2×60 liter, 2×90 liter of kies een kartonnen afvalbak van 75 liter. Je hebt bij alle prullenbakken met 2 vakken keuze uit verschillende kleuren. Welke twee soorten afval je gaat scheiden, laten we aan jou over. Je ontvangt bij aankoop van een prullenbak 2 vakken altijd een stickerpakket. Dit bestaat uit stickers voor rest, papier, pmd, gft of cups afval. Creëer je eigen perfecte combinatie.

Het voordeel van een afvalscheider met 2 vakken

Bij de Afvalbak vinden we het belangrijk dat prullenbakken beschikbaar zijn in verschillende modellen en uitvoeringen. Alle afvalbakken zijn bij ons voorzien van een prachtig Dutch Design. Hierdoor zijn ze niet alleen functioneel, maar maken ze ook onderdeel uit van je interieur. De prullenbak met 2 vakken die jij kiest, is afhankelijk van je situatie en omgeving. De keuze laten we aan jou over, wij helpen je met een oplossing die aansluit bij je wensen en eisen. Bekijk al onze prullenbakken met 2 vakken en kies een model dat bij je situatie past.

Heb je besloten om meer dan twee afvalstromen te gaan scheiden maar heb je geen zin om een hele nieuwe Afvalbak te kopen? Don’t worry! Met onze accessoires pas je de bak gemakkelijk aan.

Afval scheiden met een prullenbak duo

Als je afval gaat scheiden met een prullenbak duo, draait het om diverse afvalstromen van elkaar onderscheiden. Je verzamelt plastic, karton of restafval apart van elkaar, in de speciaal ontworpen bakken. Een prullenbak 2 vakken heeft meerdere vakken, hierdoor kunnen er twee soorten afval van elkaar gescheiden worden. Hierdoor kan het apart aangeboden worden aan de afvalverwerker. Met een duo prullenbak wordt de stap naar een circulaire economie makkelijker.

Voor iedere branche een prullenbak 2 vakken

Bij de Afvalbak vinden we het belangrijk dat afval gescheiden kan worden in verschillende branches. Afval scheiden met de prullenbak 2 vakken wordt nog eenvoudiger voor de volgende branches:

Kantoor

Onderwijs

Sport

Zorg

Openbare ruimte

Hospitality

Meer weten over de prullenbak 2 vakken?

Ben je op zoek naar handige en stijlvolle dubbele afvalbakken om afval te scheiden op je kantoor, sportclub of horecaonderneming? Bekijk dan al onze prullenbakken 2 vakken en ontdek welke versie het beste past in jouw situatie. Als het nodig is, geven we je graag advies over de beste optie. Onze duo prullenbak moet natuurlijk wel voor je werken. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer of minder vakken? Natuurlijk!