Prullenbak 3 vakken

Afval scheiden hoeft niet moeilijk te zijn. En met de prullenbak 3 vakken wordt nóg een stukje makkelijker. Dat vinden we belangrijk bij de Afvalbak. Wat we ook belangrijk vinden, is dat afval scheiden in de prullenbak 3 vakken er strak en stijlvol uitziet. Daarom verkopen we een prullenbak 3 vakken in verschillende formaten en kleuren. We vertellen je graag alles over de 3 delige prullenbak en een duurzame toekomst.

Onze toppers

De afvalbak met 3 vakken

Met de prullenbak 3 vakken laten we de keuze aan jou over welk afval je gaat scheiden. Kies je voor papier, plastic en pmd of toch gft, papier en restafval? De prullenbak met 3 vakken is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Bij de Afvalbak vinden we het namelijk belangrijk dat er voor elke situatie een afvalbak beschikbaar is. Je hebt keuze uit 3×45 liter, 3×60 liter, 3×90 liter en de Outdoor versie: 3×90 liter. Als je een prullenbak 3 vakken besteld bij de Afvalbak, ontvang je een stickerpakket voor bij de prullenbakken. Wil je ook gebruik maken van de magneetstickers aan de voorzijde van de bak? Deze moet je even apart bijbestellen. Ze zijn zowel beschikbaar in het Nederlands als in het Engels.

De afvalbak met 3 compartimenten

Maak je gebruik van de prullenbak 3 vakken? Dan draag bij aan de circulaire economie. Dat vinden we belangrijk bij de Afvalbak. Hoe je dit doet? Door afval te scheiden en bewust om te gaan met het milieu. Afval scheiden met een prullenbak 3 vakken wordt nog makkelijker, omdat de stap om te scheiden hierdoor kleiner wordt. Je maakt het mensen eenvoudig door meerdere vakken aan te bieden waarin ze hun afval kunnen weggooien. In een oogopslag weet je in welk vak je afval hoort.

Heb je besloten om meer dan drie afvalstromen te gaan scheiden maar heb je geen zin om een hele nieuwe Afvalbak te kopen? Don’t worry! Met onze accessoires kan je ieder vak splitsen.

Afval scheiden: best sexy toch?

Afvalscheiding is zowel op het werk als thuis aantrekkelijk. Daarom doen we bij de Afvalbak ons best om het scheiden van afval sexy te maken. We zijn er namelijk van overtuigd dat we met onze filosofie wel 80% van het bedrijfsafval in Nederland circulair kunnen opvangen. En dat voor 2025. Klinkt goed toch?

Een trio prullenbak in elke ruimte

Oog voor design en hart voor de planeet: een gouden combinatie, vinden we bij de Afvalbak. Het scheiden van verschillende soorten afval is namelijk nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om afval te scheiden: op kantoor, thuis of op school. Alle afvalbakken van de Afvalbak zijn voorzien van een strak Dutch Design. Dit maakt de prullenbak 3 vakken functioneel én onderdeel van je interieur. Hierdoor is een prullenbak geen doorn in het oog meer.

Kantoor

Onderwijs

Sport

Zorg

Openbare ruimte

Hospitality

Vragen over de prullenbak 3 vakken?

Wil je graag meer weten over ons verhaal of heb je advies nodig over de prullenbak 3 vakken die past in jouw omgeving? Neem dan contact met ons op. We denken namelijk graag met je mee en strijden zo samen voor een circulaire samenleving. Ook voor vragen over onze prullenbak 3 vakken staan we altijd voor je klaar! Bij de Afvalbak vinden we dat afvalscheiden begint met goede informatie. Daarom vertellen we je graag alles over onze verschillende producten en overtuigen we je graag over voordeel van afval scheiden.

Meer of minder vakken? Natuurlijk!