Prullenbak 4 vakken

Afval scheiden was nog nooit zo makkelijk dankzij de prullenbak met 4 vakken! De prullenbak met 4 vakken is beschikbaar in verschillende formaten en diverse kleuren. Hierdoor is er altijd wel een prullenbak 4 vakken die voldoet aan je wensen en eisen. Bij de Afvalbak vinden we het namelijk ontzettend belangrijk dat het voor iedereen én overal mogelijk is om afval te scheiden. Dit kan dankzij de prullenbak 4 vakken. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die dit handige model biedt!

Onze toppers

Een afvalbak met 4 compartimenten

Een afvalbak met 4 compartimenten is verkrijgbaar in verschillende groottes, kleuren, prijzen en afmetingen. De BinBin prullenbak 4 vakken kan besteld worden in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld de BinBin Globular 4×60 liter. Deze duurzame afvalbak stelt je in staat om afval goed te scheiden. Het design? Toegankelijk tijdloos en sportief. Het model is speciaal ontworpen om ingezet te worden voor alle werksferen. Dankzij het volledig modulaire model, kun je hem precies samenstellen zoals je wil. De prullenbak 4 vakken is verkrijgbaar in verschillende groottes: 4×45 liter, 4×60 liter, 4×90 liter of de speciale BinBin Globular Island.

Test de prullenbak 4 vakken

De prullenbak met 4 vakken kan in veel verschillende situaties en op veel verschillende plekken gebruikt worden: op kantoor, thuis of bij de lokale sportclub. Overal wordt afval geproduceerd en daarom kan overal afval gerecycled worden. Bij de Afvalbak maken we je dit net een stukje makkelijker. Ben je benieuwd over de prullenbak 4 vakken geschikt is in jouw branche? Dan is het mogelijk om een proefplaatsing aan te vragen! Met onze pilot kom je er snel achter of het product past bij je organisatie. Zo kun je het goed testen, maar hoef je niet direct een investering te doen. We geven je tips en advies. De pilot wordt altijd samen opgezet, uiteraard in goed overleg met elkaar.

Heb je besloten om meer dan vier afvalstromen te gaan scheiden maar heb je geen zin om een hele nieuwe Afvalbak te kopen? Don’t worry! Met onze accessoires pas je de bak gemakkelijk aan.

Met een prullenbak afval scheiden in 4 bakken

Dankzij afval recycling worden verschillende grondstoffen bespaart. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt. Daarom heeft afval scheiden met een prullenbak 4 vakken veel verschillende voordelen. Je stimuleert namelijk de afvalrecycling, omdat je mensen deze mogelijkheid aanbiedt. Dankzij de prullenbakken van de Afvalbak, gaat recyclen bijna automatisch. Door de verschillende compartimenten creëer je voor elk soort afval een eigen bak. Hierdoor gooi je het afval sneller in de goede bak. Je draagt hierdoor bij aan een betere en schonere wereld en daarnaast kunnen steeds meer materialen worden hergebruikt.

Vragen over de prullenbak 4 vakken?

Heb je nog vragen over de prullenbak 4 vakken? Of wil je graag meer dan 5 bakken aanschaffen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! We helpen je graag en we geven je graag alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast geven we je, waar nodig, advies over de prullenbakken die geschikt zijn voor jouw situatie. Vul het contactformulier in op onze website of bel naar 035-2031051. Ook voor meer informatie over onze pilot mag je uiteraard contact met ons opnemen.

Meer of minder vakken? Natuurlijk!