Veel gestelde vragen

Product

Wat is de Afvalbak eigenlijk?
De Afvalbak is de ideale bak voor op kantoor, in de praktijk, op school, in de wachtruimte, in de lobby of elke andere ruimte waar afval gedeponeerd wordt. Met de Afvalbak in huis ben je elke dag gegarandeerd verzekerd van het feit dat je bewust omgaat met jouw afval en dat is goed voor het milieu, je portemonnee en je eigen gezondheid!


Hoe en waar kan ik de Afvalbak bestellen?
De Afvalbak bestel je direct, op factuur, in termijnen of via een leasecontract. Trek je zwembroek of bikini aan te trekken en surf naar: www.deafvalbak.nl/afvalbakken/. Hier kan je de Afvalbak en bijpassende accessoires bestellen voor jouw organisatie! Heb je specifieke wensen, mail of bel ons dan. We staan altijd klaar om advies te geven of je verder te helpen.


Ik wil de Afvalbak direct bestellen, hoe werkt dit?
Allereerst kies je het model met jouw gewenste kleur die past in het interieur. Vervolgens bepaal je het aantal afvalstromen dat je van plan bent te scheiden en de capaciteit die je nodig hebt. Je maakt jouw bak af met de accessoires zodat je er nog meer plezier aan beleefd. Meer weten over hoe je tot de beste keuze komt? Klik dan hier. Als je eruit bent stel je hem eenvoudig samen in de webshop. Dan is het wachten tot de Afvalbak bij je wordt afgeleverd. Indien de Afvalbak op voorraad is streven wij ernaar om binnen 5 werkdagen* na ontvangst van de order de bestelling te leveren.

*Wegens corona ligt de capaciteit in de fabriek lager en kunnen wij deze belofte niet altijd meer waarmaken. De meest actuele verwachte levertijd ontvang je uiteraard direct na bestelling.


Kan ik de Afvalbak ook personaliseren?
Jazeker, standaard is de body gemaakt van wit of zwart gepoedercoat gerecycled staal, wil je mij liever in het geel, rood of RVS bel ons dan gerust. Mijn hoed is gemaakt van bamboe, de houtstructuur zal je altijd blijven zien maar wil je de boven kant naturel, wit of zwart dan kun je deze zo online bestellen, wil je een andere kleurtje of printje bel of mail ons dan gerust.


Welke materialen zijn er gebruikt in dit product?
De afvalbak is gemaakt van gerecycled staal en afgewerkt met een kap van bamboe. Daarmee is de bak zelf ook al klimaat neutraal. Nu de gebruikers nog. En daar kan men niet snel genoeg mee beginnen in deze tijd.


Hoe duurzaam is de Afvalbak eigenlijk?
De Afvalbak is gemaakt van alleen maar grondstoffen welke volledig recyclebaar zijn. Daarmee is de bak zelf ook al klimaat neutraal. Nu de gebruikers nog. En daar kan men niet snel genoeg mee beginnen in deze tijd.


Kan dit product makkelijk schoon gemaakt worden?
Ja. Bij het maken van de Afvalbak hebben we er rekening mee gehouden dat de bak er niet alleen mooi uitziet, maar ook praktisch is in gebruik. De materialen en de functionaliteiten zorgen ervoor dat je de bak gemakkelijk schoonhoudt én dat de bakken lang mooi blijven.


Wat wordt er bedoeld met twee jaar levensgarantie?
Mocht de Afvalbak binnen twee jaar tijd stuk gaan dan brengen wij zonder te zeuren een nieuwe bij je thuis of op het kantoor. De garantie geldt dus niet voor een krasje of deukje in de Afvalbak.


Kan de Afvalbak ook buiten staan?
Nee. Op dit moment word ik alleen nog gemaakt voor binnen, wie weet krijg ik in de toekomst een broertje of zusje voor buiten


Welke maat vuilniszakken passen hier in?
Kies van een composteerbare zak voor swirl/gft en de speciale anders zakken voor de overige vier afvalstromen. Wij verwijzen je hiervoor graag door naar www.biofutura.nl of www.stopmijnafval.nl


Is een afvalzak duurzaam?
Een lang verhaal kort, een vuilniszak is duurzaam mits er rekening wordt gehouden met de zak die wordt ingezet per afvalstroom en diens grondstof. Anno 2020 bestaan er vuilniszakken met allerlei kleuren, zakken uit verschillende materialen en zelfs bio-afbreekbare zakken. Om het begrijpbaar te maken hebben we ze voor jullie op een rijtje gezet in dit artikel!


Heeft de Afvalbak ook social media?
Ja zeker! Volg ons op Facebook en Instagram en LinkedIn.

Betaling

Ik wil de Afvalbak leasen, hoe werkt dit?
Wij hebben een samenwerking opgezet met Grenke. Zij regelen de financiering voor je. Zijn je cijfers gedeponeerd bij de KVK dan weet je binnen 24 uur of ze akkoord zijn.


Wat gebeurt er als je tijdens de leaseperiode de Afvalbak toch wilt kopen? Moet je dan alsnog de volledige prijs betalen?
Het aanschafbedrag wordt aan de hand van hoe lang je de Afvalbak al leaset berekend.


Korting
Als echte Hollanders zijn we natuurlijk altijd dol op korting. Daarom krijg je vanaf 4 stuks een opbouwende korting per aantal. Kom je er daarmee nog steeds niet uit? Neem dan contact op, is er altijd een constructie te bedenken.

Verzending

Hoe laat wordt de Afvalbak geleverd op de dag van levering?
Je ontvangt tijdig voor de levering een mail met alle informatie over de levering plus indicatie betreft de verwachte tijd. Je hoeft dus niet heel de dag thuis op je nieuwe huisgenoot/collega te wachten.

Klachten

Heb je een klacht over mij
Mail dan gerust ik ben ervan overtuigd dat we samen een oplossing vinden.