Veel gestelde vragen

Product

Wat is de Afvalbak eigenlijk?
De Afvalbak is de ideale bak voor thuis, op kantoor in de lobby of iedere andere ruimte. Met de Afvalbak in huis ben je elke dag gegarandeerd verzekert van het feit dat je bewust omgaat met afvalscheiding en dat is goed voor je gezondheid!


Hoe en waar kan ik de Afvalbak bestellen?
De Afvalbak bestel je direct of via een leasecontract. Trek je zwembroek of bikini aan te trekken en surf naar: stg.deafvalbak.nl/onze-producten/. Hier kan je de Afvalbak bestellen voor thuis of op het kantoor! Wil je er meer dan tien of heb je specifieke wensen, mail of bel ons dan.

Wanneer je kiest voor het leasecontract dan koppelen wij jou meteen aan een bedrijf met centjes


Ik wil de Afvalbak direct bestellen, hoe werkt dit?
Allereerst kies je het model, dan de de kleur van mijn lichaam en de kleur van mijn hoed welke het beste past in je interieur. Als je dit hebt gedaan verschijnen de bezorgopties en vervolg je de weg tot de betaalpagina. Dan is het wachten tot de Afvalbak bij je wordt afgeleverd. Wij hebben een grote voorraad. Ons streven is dan ook binnen 5 werkdagen na ontvangst van afgeronde bestelling de Afvalbak bij je te laten afleveren.


Kan ik de Afvalbak ook personaliseren?
Jazeker, standaard is mijn lichaam gemaakt van gerecycled staal wat wit of zwart is gepoedercoat, wil je mij liever in het geel, rood of RVS bel ons dan gerust. Mijn hoed is gemaakt van bamboe, de houtstructuur zal je altijd blijven zien maar wil je de boven kant naturel, wit of zwart dan kun je deze zo online bestellen, wil je een andere kleurtje of printje bel of mail ons dan gerust.


Welke materialen zijn er gebruikt in dit product?
De afvalbak is gemaakt van gerecycled staal en afgewerkt met een kap van bamboe. Daarmee is de bak zelf ook al klimaat neutraal. Nu de gebruikers nog. En daar kan men niet snel genoeg mee beginnen in deze tijd.


Hoe duurzaam is de Afvalbak eigenlijk?
De Afvalbak is gemaakt van alleen maar grondstoffen welke volledig recyclebaar zijn. Daarmee is de bak zelf ook al klimaat neutraal. Nu de gebruikers nog. En daar kan men niet snel genoeg mee beginnen in deze tijd.


Kan dit product makkelijk schoon gemaakt worden?

Ja. Bij het maken van de Afvalbak hebben we er rekening mee gehouden dat de bak er niet alleen mooi uitziet, maar ook praktisch is in gebruik. De materialen en de functionaliteiten zorgen ervoor dat je de bak gemakkelijk schoonhoudt én dat de bakken lang mooi blijven.


Wat wordt er bedoeld met twee jaar levensgarantie?
Mocht de Afvalbak binnen twee jaar tijd stuk gaan dan brengen wij zonder te zeuren een nieuwe bij je thuis of op het kantoor. De garantie geldt dus niet voor een krasje of deukje in de Afvalbak.


Kan de Afvalbak ook buiten staan?
Nee. Op dit moment word ik alleen nog gemaakt voor binnen, wie weet krijg ik in de toekomst een broertje of zusje voor buiten


Welke maat vuilniszakken passen hier in?
Kies van een composteerbare zak voor swirl/gft en de speciale anders zakken voor de overige vier afvalstromen. Wij verwijzen je hiervoor graag door naar www.biofutura.nl of www.stopmijnafval.nl


Heeft de Afvalbak ook social media?
Ja zeker! Volg ons op Facebook en Instagram en LinkedIn.

Betaling

Ik wil de Afvalbak leasen, hoe werkt dit?
Wij hebben een samenwerking opgezet met Grenke. Zij regelen de financiering voor je. Zijn je cijfers gedeponeerd bij de KVK dan weet je binnen 24 uur of ze akkoord zijn.


Wat gebeurt er als je tijdens de leaseperiode de Afvalbak toch wilt kopen? Moet je dan alsnog de volledige prijs betalen?
Het aanschafbedrag wordt aan de hand van hoe lang je de Afvalbak al leaset berekend.


Korting
Als echte Hollanders zijn we natuurlijk altijd dol op korting. Daarom bij aanschaf van 10 bakken of meer krijg je 5% korting op mijn aanschaf prijs. Voor meer informatie bel mij op!

Verzending

Hoe laat wordt de Afvalbak geleverd op de dag van levering?
Je ontvangt uiterlijk 09:00u een sms van MyParcel waarin de tijdspanne staat waarop ze de Afvalbak(ken)komen brengen. Je hoeft dus niet heel de dag thuis op je nieuwe huisgenoot/collega te wachten.

Klachten

Heb je een klacht over mij
Mail dan gerust ik ben ervan overtuigd dat we samen een oplossing vinden.