De nieuwe Globular Serie

De Afvalbak presenteert met trots de nieuwste BinBin Globular. De Globular brengt de werelden van design, toegankelijkheid en resultaat samen in één duurzame prullenbak. Lees het hele verhaal hier en raak geïnspireerd door onze vooruitstrevende visie op afvalscheiding.

afvalbak personaliseren kleur

Zet een streep door je restafval

De Globular scheidingsbakken zijn voorzien van een iconische asymmetrisch streep. Zo krijgen de bakken een sportief en modern karakter. De Globular is circulair ontworpen en mag gezien worden, volledig in lijn met onze filosofie. Het beste van de streep? Je kunt hem personaliseren in de kleur van jouw organisatie of met jullie eigen logo.

De CollectiePersonaliseren?

Onze visie op afvalscheiding

Het taboe van de Afvalbak. We kennen het allemaal wel. Een Afvalbak is zowat het laatste waar je aan denkt bij de inrichting van een ruimte, en als het kan verstop je hem het liefst zo veel mogelijk. In een tijd waarin afval scheiden steeds belangrijker wordt en er ook daadwerkelijk geld mee bespaart kan worden is het niet houdbaar om de Afvalbak te negeren. Betrokkenheid is het nieuwe sleutelwoord in de circulaire transitie. BinBin maakt met de Globular het scheidingsmeubilair een ‘high-interest product’ voor jouw organisatie. Het unieke design, personalisering, gebruikerscomfort, communicatie en plaatsing dragen allemaal bij aan deze nieuw gevonden betrokkenheid.

Draag de bak die bij jou past

30L

Tiny

45L

Slimfit

60L

Loosefit

90L

Baggy

Nieuwe features Globular

BinBin heeft goed geluisterd naar de feedback van klanten en partners. Al deze nieuwe inzichten zijn meegenomen in het ontwerp van de Globular. Zo is de nieuwe Globular nog gebruiksvriendelijker en slimmer vormgegeven. Om nog beter aan de wensen te voldoen is het aantal accessoires flink uitgebreid. Zo heeft deze serie op elke afval-uitdaging van jouw organisatie een antwoord.

Bekijk onze vernieuwde Accessoires

De bak voor afvalscheiding resultaat 

De Globular is ontworpen samen met specialisten uit de zorg, architectuur en gedragspsychologie. BinBin verzekerd hierdoor scheidingsresultaat. Aan elk detail en elke mogelijke situatie is gedacht. Wegens het modulaire ontwerp en onze rijke accessoires assortiment stel jij de bak samen zodat die past bij jouw organisatie. De verschillende maten zorgen ervoor dat elke ruimte voorzien kan worden van een afvalscheidingsbak en genieten organisaties met de kleinste ruimtes ook van de grote voordelen van de Globular.

Vraag offerte aan

Bekijk het gehele assortiment

Onze Afvalbakken

Start met een gratis consultsessie

Consult aanvragen