De nieuwe Generation Serie

De Afvalbak presenteert met trots de nieuwste Afvalbakken serie: de Generation. De Generation brengt de werelden van de openbare ruimtes, facilitair medewerkers en uitstraling samen in één duurzame prullenbak. Lees het hele verhaal hier en raak geïnspireerd door onze vooruitstrevende visie op afvalscheiding.

Zet een streep door je restafval

Al een lange tijd was er de wens vanuit onze relaties om een afvalbak te ontwerpen die meer gericht was op de openbare ruimtes. Handig in schoonmaak, super sterk en te gebruiken in alle zware omstandigheden zoals massa locaties met veel bezoekers of het klimaat. Met deze wensen en een bak aan ingevlogen ervaringen van schoonmakers, afvalverwerkers en facilitair medewerkers is de Generation indoor en outdoor tot stand gekomen.

De CollectiePersonaliseren?

De psycholoog en afvalscheiding

Een bijzondere combinatie of juist helemaal niet? Waarom toch altijd zoveel afval naast een prullenbak? Een problematiek die voor ophaaldiensten een doorn in het oog is. En niet alleen voor deze partij: Denk maar eens de gemeentes, attractieparken of vliegvelden die vaak negatieve feedback krijgen over zwerfafval. Met die gedachten zijn we aan de slag gegaan met een psycholoog en hebben we onderzoek gedaan naar het gedrag van bezoekers en inwoners. Hieruit kwam de bijzondere conclusie dat als groen in de omgeving van een afvalbak wordt toegepast dit een positieve invloed heeft op het gedrag van de gebruiker. Het resultaat: 73% minder zwerfafval rondom een buiten afvalbak.

Met deze kennis is onze Generation Outdoor ontworpen met een sedum dak. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere groene uitstraling maar ook voor een positief resultaat op het verminderen van je zwerfaval.

Draag de bak die bij jou past

Outdoor

generation 3

Indoor

Generation 3

Outdoor

Generation 2

Nieuwe features

We hebben goed geluisterd naar de feedback van onze klanten en partners. Al deze nieuwe inzichten hebben we meegenomen in het ontwerp van de Globular. Zo is de nieuwe Globular nog gebruiksvriendelijker en slimmer vormgegeven. Om nog beter aan de wensen te voldoen is het aantal accessoires flink uitgebreid. Zo heeft deze serie op elke afval-uitdaging van jouw organisatie een antwoord.

Bekijk onze vernieuwde Accessoires

Bekijk het gehele assortiment

Onze Afvalbakken

Start met een gratis consultsessie

Consult aanvragen