circulair-duurzaam-afvalscheidingjustdiggit-duurzaam-afvalscheidingmvo-nederland-duurzaam-afvalscheiding

De Afvalbak Circular-1: de veelzijdige afvalbak voor bedrijf en openbare ruimte

De Circular-1 is een van onze meest voordelige en veelzijdige afvalbakken. Het strakke, geüpdatete ontwerp is hoogstaand Dutch Design dat past in elke omgeving. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen maakt de bak oersterk en zorgt voor een luxe uitstraling. De Circular-1 is daarmee een aanwinst voor bedrijven, kantoren en de openbare ruimte. De afvalbak is in alle kleuren leverbaar, maar is met zijn circulaire paspoort altijd groen. Alsof dit nog niet veelzijdig genoeg is, kan de Circular-1 aan andere Circular modellen worden gekoppeld en is hij leverbaar in meerdere formaten.

Koppelbare afvalbak met slimme features

De Circular collectie onderscheidt zich van onze andere productlijnen door zijn hoekige design. Dit zorgt niet alleen voor een strakke look, maar ook voor toegevoegde functionaliteit. De bak kan dankzij zijn hoekige vorm gemakkelijk in een hoek worden geplaatst en is aan andere Circular bakken te koppelen met een magneetset. Net als onze populaire Modular serie kunnen Circular bakken zo gemakkelijk uitgebreid worden. Een Circular-1 is aan elke ander Circular bak te koppelen. Daarnaast beschikt de bak over een interne zakhouder en wordt hij geleverd met een heldere signing set, zodat iedereen direct kan zien welke soort afval ze in de Circular-1 kwijt kunnen.

Circular-1 large of extra large?

De Circular-1 is de bak in twee maten leverbaar. Hierdoor kan de afvalbak perfect worden afgestemd op de locatie waar hij geplaatst wordt. De Circular-1 large heeft een capaciteit van 65 liter, en is daardoor zeer geschikt voor grotere bedrijven en openbare ruimtes. De extra large versie is een afvalbak met een capaciteit van meer dan 100 liter (104 om precies te zijn) en staat zijn mannetje op plekken met grote bezoekersstromen, zoals luchthavens en treinstations.

Stel zelf je duurzame afvalemmer samen

De Circular-1 kan voor een groot deel zelf worden samengesteld. Zo kun je kiezen tussen een stalen en een bamboe hoed, en hoewel de prullenbak standaard wordt geleverd in zwart of wit, is hij in elke kleur te bestellen. Bekijk hier welke opties je nog meer kunt toevoegen. Zoek je een afvalbak met meerdere afvalscheidingsbakken om afval te scheiden? Bekijk dan de Circular-2 afvalbak met twee vakken, de Circular-3 met drie vakken en de Circular-4 met vier vakken.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Body kleuren: RAL 9005 zwart / RAL 9016 wit
  • Hoed: Stalen- of bamboe hoed1.5 mm gepoedercoat staal
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Een handgemaakt product uit de EU
  • Beschikbaar in Large en Extra Large
Offerte aanvragenBestel direct
Voordelen-afval-scheiden-kantoor

Large

Afmeting: B 320 x D 320 x H 740 mm
Totale capaciteit: 65 L
Leeg gewicht: 10 kg

Extra Large

Afmeting: B 370  x D 370 x H 870 mm
Totale capaciteit: 104 L
Leeg gewicht: 11 kg

Vragen of advies op maat?

Neem direct contact op met Remco of vraag een offerte aan.

  • Advies op maat
  • Snel een offerte aanvragen
  • Meer informatie over de pilot
De-Afvalbak-Contact-Remco
Vraag offerte aanMail Remco
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Bekijk alle producten

Vergelijk onze bakken!

Ga terug naar de overzichtspagina om al onze producten te bekijken.

Productoverzicht