Over de Afvalbak

De Afvalbak: een initiatief van twee ondernemers met oog voor design en hart voor de planeet. Wij zijn Remco Smits en Philip Lamers.

Op zoek naar de perfecte afvalbak

Afval scheiden mag gezien worden. Vanuit deze overtuiging startte onze zoektocht naar de perfecte circulaire afvalbak. Duurzaam én mooi. Omdat de zoektocht naast de nodige frustratie weinig opleverde, besloten we het zelf maar te doen. Het resultaat? Een prachtig stukje Duurzaam Dutch Design. Speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en eenvoudig af te stemmen op verschillende gebruikersbehoeften. Deze eigenschappen maken De Afvalbak perfect voor kantoren, gemeentes, scholen en openbare ruimtes. Voor organisaties en personen die afval willen scheiden, maar de bak niet langer in de hoek willen zetten.

Bekijk onze duurzame afvalbakken
details afvalbak kantoor zithoek

Duurzaam tot in het kleinste detail

Over duurzaam gesproken: de Afvalbak wordt gemaakt in een fabriek die aan alle MVO-eisen voldoet. De fabriek staat in Nederland, waardoor de duurzame afvalbak maar een kleine afstand hoeft af te leggen om op jouw stoep te arriveren. Wij vinden namelijk dat maatschappelijk verantwoord ondernemen verder gaat dan de achterdeur van de werkplaats. Niet alleen leuk voor de planeet, maar ook voor de strakke levertijd!

Ontdek hoe het werkt

Een bak vol belofte

De Afvalbak is gemaakt van staal dat al een leven achter de rug heeft. Hij heeft een deksel van milieuvriendelijk bamboe. Dat zijn dus duurzame materialen die 100% recyclebaar zijn. Een circulair product voor jouw bedrijf. En er is meer: per drie verkochte bakken wordt een ton CO2 uit de lucht gehaald, 144m2 grond vergroend en 6.800 liter water in de bodem vastgehouden. Dat doen we in samenwerking met Justdiggit. Help je mee?

Vraag offerte aan
BINBIN Globular 3x60 liter wit/bamboe

In het kort

  • Oersterk
  • 100% recyclebaar
  • Circulair
  • Uitneembare tubes met anti-vacuüm-systeem
  • Verrijdbaar, voorzien van zwenkwiel
  • Geïntegreerde handgrepen
  • Productpaspoort op aanvraag
Hoe het werkt

Ons team

Remco Smits

Founder & Afvalvisionair

Philip Lamers

Founder & Ex-DJ

Romy Alberts

Brand Manager & Netwerkkoningin

Don van Diest

Marketing- & Transitiemanager