Throw for Charity

Jouw afval naar het goede doel

Met jouw lege flesje help je het goede doel! Huh, hoe dan? Door het weg te gooien. Zo simpel is het. In de Throw for Charity afvalbak tenminste. Petflesjes worden apart ingezameld en de opbrengst van het statiegeld wordt overgemaakt naar een door jou uitgekozen goed doel. Elk jaar krijg je een certificaat met de totale opbrengst. De ideale manier om supermakkelijk het goede doel te steunen én jouw mvo-beleid zichtbaar te maken voor de buitenwereld.

Alle petflesjes hebben statiegeld. Doe er iets goeds mee!

Alle petflesjes die jouw organisatie inzamelt via Throw for Charity, geef je mee met jouw boodschappenbezorger. Deze registreert het ingezamelde statiegeld. Het totaalbedrag wordt een keer per jaar in zijn geheel overgeboekt naar Throw for Charity. Wij boeken jouw opbrengst, onder supervisie van een bestuur bestaande uit oprichters van de Afvalbak Remco en Philip en een advocaat een notaris, door naar het door jou gekozen goede doel. Jij krijgt een certificaat ondertekend door de notaris dat je op kunt hangen op kantoor en kunt delen op jouw socials. Zo laat jij intern en extern zien hoe jullie samen van afval waarde maken.

Snel en simpel starten

Heb je al een afvalbak van ons? Dan kun je eenvoudig de PMD -bak splitsen in PET en PMD.

Voor het PET-deel krijg je een speciale Throw for Charity magneetsticker. Heb je nog geen afvalbak van De Afvalbak? Dan krijg je bij aankoop van een afvalbak een magneetsticker cadeau. Natuurlijk kun je ook een afvalbak kiezen met meer compartimenten voor gescheiden inzameling van al jouw afvalstromen.

Dat willen wij ook!

Er is geen leukere manier om zichtbaar te maken hoe afval waarde krijgt. Hoe afval dus grondstof wordt. Dit is de manier om medewerkers bewust te maken hoe belangrijk afval scheiden eigenlijk is. Heb je onze bakken al? Bestel dan het Throw for Charity pakket.

Heb je onze bakken nog niet? Dan wordt dat hoog tijd. Je kunt ze hier online bestellen, een offerte aanvragen of zelfs een bak op proef proberen! Laat het ons weten.